Sunn iskrem!

Publisert:

IMG_9040

Denne her, denne ble lunsjen min her en dag! Perfekt påfyll etter ei herlig intervalløkt på mølla. Jeg er så glad i 45 sekunders intervaller for tiden og løper denne økta en gang i uka nå. Jeg kjenner at kondisen og løpeformen øker til hver gang – og det er så utrolig digg. Meget effektiv økt med andre ord. Prøv den du også! Jeg lover deg raske ben og god kondisjon!

Så over til isen:

2 frosne bananer
1-2 ss kakao
2 ss kesam mager eller yoghurt naturell
Kjør dette i blender til det blir en ismasse.

IMG_9050

Tilbehør: 1 nutrilettbar – dark brownie, jordbær og valnøtter. Dette ble nok til at bonden fikk seg en smak også.

Det er så godt, det er så enkelt og kroppen og sjela setter virkelig pris på en slik lunsj – i et helsemessig perspektiv!

 

Leaderboard Mobil 320x50_Namsos

4 responses to “Sunn iskrem!

  1. Njom, njom 😀 Fryser du bananer, altså? Med skall? Hvor lenge holder de seg der? Jeg er elendig på å brukt opp banan før jeg synes de blir lite delikate, så skal jaggu begynne å hive dem i fryser’n jeg også 🙂 Ha en fin-fin dag på hållonj .-D

    1. Holder seg evig, omtrent. Ta av skallet, skjær i skiver og frys. Hiv rett oppi blenderen når du vil ha litt mer mettende tilsetning til smoothies o.l. Anbefales!

Legg inn en kommentar