En deilig start

Publisert:

God mandag dere ✔️ Idag hadde jeg tenkt å ut å lufte hodet og få litt orden på tanker og planer. Jeg tenkte å komme meg opp skikkelig tidlig og gå en runde oppi skogen her. Men kidsa sov vanvittig lenge(hurra) og regnet piska ned utenfor, og når gradestokken ikke viser mer enn 7grader, da feiga jeg ut. Istedet tok jeg ei kjapp og deilig økt på stua. Dette var nok til å få hodet og kroppen skikkelig igang og nå er jeg klar for å være superkreativ resten av dagen. Jeg blir altså så effektiv av å bevege meg litt, effektiv i tankegangen og gjøremålene. Det gjelder vel ikke bare meg?

  
Dette var alt som skulle til for å gi denne mandagen en god start! Så får vi håpe at gradestokken kryper oppover imorgen og gir oss bittelitt sommerfølelse, det hadde ikke gjort noe 😊

Mandagsklem til dere ✔️

Legg inn en kommentar