HappyCamp

Publisert:

Tirsdag 30.juni inviterer jeg til en dag med gøy og helsebringende trening. Først tar jeg dere med på ei effektiv og fettforbrennende økt i intervalløypa mi. Dette passer for alle da du ikke trenger å løpe for å være med. Løypa jeg disponerer gir deg herlige utfordringer og høy puls selv om du går.

Etter intervalløkta steker og spiser vi Bondefrøkens havrelapper med ekte smør og brunost i bakarhuset og lader opp til ei styrkeøkt. Dette er ei plyo-økt og hovedfokuset vil ligge på benøvelser som gir deg spenst og trøkk i frasparket. Altså så skal lår og rumpa få gjennomgå! Øvelsene tilpasses deg og ditt nivå, så her kan både nybegynnere og supermosjonister få utfordra seg. Helt til slutt danser vi oss GLAD og lar endorfinene flyte fritt – PaRtYPULS! Enkel dansetrening til herlig musikk som selv den mest taktløse får til.

Målet for dagen er å bli inspirert, bruke kroppen og gi den påfyll av energi og glede! Denne dagen vil også gi deg tips og motivasjon til å holde treningen vedlike i hele sommer.

Tidspunkt: 11.00 – ca 14.00

Pris: 350,-

Påmelding og spørsmål: [email protected], sms eller ring meg!

IMG_2123

Åååh, jeg gleder meg til å forhåpentligvis møte noen nye fjes og ha en supergøy dag med mange herlige folk!

 

Hoppende glade klemmer fra meg ✔️

2 responses to “HappyCamp

  1. Litt langt å dra, kanskje! Men du, du har virkelig motivert meg til å trene og kose meg, altså – mye mer inspirerende enn visse fruer og andre som ikke lever med beina på jorda og lange arbeidsdager. Tommel opp for både deg og meg 🙂

    1. Marie 🙂 Du gjør meg så glad! Og det er synd Norge er så langt et land – for det hadde vært supertrivelig og fått trena deg 😉 Takk for gode ord – begge tomler opp for lange arbeidsdager, ekte glede, trening OG kos…og selvfølgelig oss to, Marie! Ønsker deg en herlig og sprek dag. DIGER klem

Legg inn en kommentar