IntervallMoro som ebok

Publisert:

IMG_2127

Hallo fine, flotte folk. En gang bestemte jeg meg for å aldri irritere meg over været, det får jeg ikke gjort noe med uansett, så værmeldinger, værtegn, gradestokk og andre væracessories har jeg ikke brydd meg om. Når jeg snakker med folk – og de begynner å snakke om været, da går jeg. Vær er vær – jeg går stort sett uten sokker uansett hvor kaldt eller varmt det er. Uten sokker, eller med ullLUGGER som mormor eller farmor har strikka til meg. Barfot i gummistøvler eller ullLUGGER i sandaler, jeg driter i hvordan det ser ut eller hvor mange grader det er, så lenge det er behagelig for meg der og da. Det er egentlig ganske behagelig – det å slippe å irritere seg over været altså. Dere må prøve det en gang, jeg tror blodtrykk og stressnivå vil synke betraktelig om vi driter i været en stund 😉

Så kjære dere(trøndere hvertfall) la oss ikke falle for fristelsen å irritere oss over været idag, la oss nyte dagen, la oss være glad og fornøyd over livet og led oss ikke inn i frustrasjon og værangst. Bønder: dere får 2 minutter til å klage littegranne – SÅ kan dere nyte dere også 🙂

Jeg har tenkt å bruke dagen til å trene, lage treningsvideoer og treningsplaner, øve på den nye revydansen, vaske klær, vaske hus, kontorarbeid, betale regninger og bake. Jeg tror bestandig jeg rekker alt dette, men vips så er klokka fjøstid. Så må kidsa hentes i barnehagen, middagen må lages før jeg skal ut å trene ivrige damer og herrer. Når dagen er over, ser jeg at jeg kun har rukket en brøkdel av det jeg hadde tenkt og morgendagens gjøremålsliste blir dobbelt så lang som i utgangspunktet. Puh – det er enda godt jeg slipper å irritere meg over været 😉

IMG_2124

Men dere, nå skal jeg faktisk hive meg i bakinga. Jeg liker at ungene mine får vokse opp med duften av hjemmebakt brød. Så idag blir det «kakskiv» og foccacia og en pizzadeig til middagen. Jeg har mata opp surdeigen min, så den er herved i BAKEland.

Vi snakkes dere – husk: NYT dagen – drit i været 🙂

haha – og akkurat NÅ, når jeg skulle til å trykke «publiser», så ser jeg på overskriften på innlegget og husker plutselig hvorfor jeg begynte å skrive. Jeg har lagt ut en ny ebok i nettbutikken. Kondiskurset som jeg starta i april er nå over og jeg har samla alle de 8 supereffektive intervalløktene i ei lita bok. De som var med på kurset får denne boka, men nå kan den også kjøpes i nettbutikken og lastes ned til din data! Perfekt lite hefte om du mangler litt motivasjon og variasjon i kondisøktene dine. God trening da!

Legg inn en kommentar

Personvernerklæring

Personvernerklæringen handler om hvordan denne nettsiden samler inn og bruker informasjon om besøkende. Erklæringen inneholder informasjon du har krav på når det samles inn opplysninger fra nettstedet vårt, og generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger. Juridisk eier av nettsiden er behandlingsansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger. Det er frivillig for de som besøker nettsidene å oppgi personopplysninger i forbindelse med tjenester som å motta nyhetsbrev og benytte del- og tipstjenesten. Behandlingsgrunnlaget er samtykke fra den enkelte, med mindre annet er spesifisert.

1. Webanalyse og informasjonskapsler (cookies)

Som en viktig del av arbeidet med å lage et brukervennlig nettsted, ser vi på brukermønsteret til de som besøker nettstedet. For å analysere informasjonen, bruker vi analyseverktøyet Google Analytics. Google Analytics bruker informasjonskapsler/cookies (små tekstfiler som nettstedet lagrer på brukerens datamaskin), som registrerer brukernes IP-adresse, og som gir informasjon om den enkelte brukers bevegelser på nett. Eksempler på hva statistikken gir oss svar på er; hvor mange som besøker ulike sider, hvor lenge besøket varer, hvilke nettsteder brukerne kommer fra og hvilke nettlesere som benyttes. Ingen av informasjonskapslene gjør at vi kan knytte informasjon om din bruk av nettstedet til deg som enkeltperson. Informasjonen som samles inn av Google Analytics, lagres på Googles servere i USA. Mottatte opplysninger er underlagt Googles retningslinjer for personvern. En IP-adresse er definert som en personopplysning fordi den kan spores tilbake til en bestemt maskinvare og dermed til en enkeltperson. Vi bruker Google Analytics sin sporingskode som anonymiserer IP-adressen før informasjonen lagres og bearbeides av Google. Dermed kan ikke den lagrede IP-adressen brukes til å identifisere den enkelte brukeren.

2. Søk

Hvis nettsiden har søkefunksjon så lagrer informasjon om hvilke søkeord brukerne benytter i Google Analytics. Formålet med lagringen er å gjøre informasjonstilbudet vårt bedre. Bruksmønsteret for søk lagres i aggregert form. Det er bare søkeordet som lagres, og de kan ikke kobles til andre opplysninger om brukerne, slik som til IP-adressene.

3. Del/tips-tjenesten

Funksjonen "Del med andre" kan brukes til å videresende lenker til nettstedet på e-post, eller til å dele innholdet på sosiale nettsamfunn. Opplysninger om tips logges ikke hos oss, men brukes kun der og da til å legge inn tipset hos nettsamfunnet. Vi kan imidlertid ikke garantere at nettsamfunnet ikke logger disse opplysningene. Alle slike tjenester bør derfor brukes med vett. Dersom du benytter e-postfunksjonen, bruker vi bare de oppgitte e-postadressene til å sende meldingen videre uten noen form for lagring.

4. Nyhetsbrev

Nettsiden kan sende ut nyhetsbrev via epost hvis du har registrert deg for å motta dette. For at vi skal kunne sende e-post må du registrere en e-postadresse. Mailchimp er databehandler for nyhetsbrevet. E-postadressen lagres i en egen database, deles ikke med andre og slettes når du sier opp abonnementet. E-postadressen slettes også om vi får tilbakemelding om at den ikke er aktiv.

5. Påmelding, skjema

Nettsiden kan ha skjema for påmelding, kontaktskjema eller andre skjema. Disse skjemaene er tilgjengeliggjort for publikum for å utføre de oppgaver de er ment å gjøre. Påmeldingsskjema er for at besøkende kan melde seg på eller registrere seg. Kontaktskjema er for at besøkende enkelt kan sende en melding til nettsidens kontaktperson. Vi ber da om navnet på innsender og kontaktinformasjon til denne. Personopplysninger vi mottar blir ikke benyttet til andre formål enn å svare på henvendelsen. Skjema sendes som epost via Mailgun som tredjepartsløsning. Hele innsendelen blir lagret hos Mailgun i 24 timer. Mellom 24 timer og 30 dager er det kun mailheader som blir oppbevart før innsendelsen blir slettet etter 30 dager. Årsaken til denne lagringen er for å bekrefte om eposter blir sendt fra nettsiden og videresendt til riktig mottaker. Når eposten er mottatt av mottaker så er det opp til mottaker å avgjøre Databehandlingsbehovet av eposten.

6. Side- og tjenestefunksjonalitet

Det blir brukt informasjonskapsler i drift og presentasjon av data fra nettsteder. Slike informasjonskapsler kan inneholde informasjon om språkkode for språk valgt av brukeren. Det kan være informasjonskapsler med informasjon som støtter om lastbalanseringen av systemet slik at alle brukere blir sikret en best mulig opplevelse. Ved tjenester som krever innlogging eller søk kan det bli brukt informasjonskapsler som sikrer at tjenesten presenterer data til rett mottaker.

7. Hvordan håndtere informasjonskapsler i din nettleser

www.nettvett.no kan du lese om hvordan du stiller inn nettleseren for å godta/avvise informasjonskapsler, og få tips til sikrere bruk av internett.