IntervallMoro som ebok

Publisert:

IMG_2127

Hallo fine, flotte folk. En gang bestemte jeg meg for å aldri irritere meg over været, det får jeg ikke gjort noe med uansett, så værmeldinger, værtegn, gradestokk og andre væracessories har jeg ikke brydd meg om. Når jeg snakker med folk – og de begynner å snakke om været, da går jeg. Vær er vær – jeg går stort sett uten sokker uansett hvor kaldt eller varmt det er. Uten sokker, eller med ullLUGGER som mormor eller farmor har strikka til meg. Barfot i gummistøvler eller ullLUGGER i sandaler, jeg driter i hvordan det ser ut eller hvor mange grader det er, så lenge det er behagelig for meg der og da. Det er egentlig ganske behagelig – det å slippe å irritere seg over været altså. Dere må prøve det en gang, jeg tror blodtrykk og stressnivå vil synke betraktelig om vi driter i været en stund 😉

Så kjære dere(trøndere hvertfall) la oss ikke falle for fristelsen å irritere oss over været idag, la oss nyte dagen, la oss være glad og fornøyd over livet og led oss ikke inn i frustrasjon og værangst. Bønder: dere får 2 minutter til å klage littegranne – SÅ kan dere nyte dere også 🙂

Jeg har tenkt å bruke dagen til å trene, lage treningsvideoer og treningsplaner, øve på den nye revydansen, vaske klær, vaske hus, kontorarbeid, betale regninger og bake. Jeg tror bestandig jeg rekker alt dette, men vips så er klokka fjøstid. Så må kidsa hentes i barnehagen, middagen må lages før jeg skal ut å trene ivrige damer og herrer. Når dagen er over, ser jeg at jeg kun har rukket en brøkdel av det jeg hadde tenkt og morgendagens gjøremålsliste blir dobbelt så lang som i utgangspunktet. Puh – det er enda godt jeg slipper å irritere meg over været 😉

IMG_2124

Men dere, nå skal jeg faktisk hive meg i bakinga. Jeg liker at ungene mine får vokse opp med duften av hjemmebakt brød. Så idag blir det «kakskiv» og foccacia og en pizzadeig til middagen. Jeg har mata opp surdeigen min, så den er herved i BAKEland.

Vi snakkes dere – husk: NYT dagen – drit i været 🙂

haha – og akkurat NÅ, når jeg skulle til å trykke «publiser», så ser jeg på overskriften på innlegget og husker plutselig hvorfor jeg begynte å skrive. Jeg har lagt ut en ny ebok i nettbutikken. Kondiskurset som jeg starta i april er nå over og jeg har samla alle de 8 supereffektive intervalløktene i ei lita bok. De som var med på kurset får denne boka, men nå kan den også kjøpes i nettbutikken og lastes ned til din data! Perfekt lite hefte om du mangler litt motivasjon og variasjon i kondisøktene dine. God trening da!

Legg inn en kommentar