Sommerdag

Publisert:

Vi(jeg og barna) har kommet hjem fra årets ferie og idag har vi hatt en deilig søndag hjemme på gården. Jeg fikk igang surdeigen min tidlig imorges og bakelysten tok fullstendig overhånd. Min lille søte kitchenaid gikk helt varm tilslutt. Den egner seg nok best til å piske krem, men funker ok også til gjærbakst. Burgerbrød, surdeigsbrød, polarbrød og kanelsnurrer har blitt produsert og i skrivende stund bobler det godt også i magen etter litt for mye gjærbakst til kvelds. Men du store mi tid såå godt det er!
Innimellom baking, heving og steking fikk jeg lagt inn ei kjapp økt med motbakkeintervaller MED vogn så hjertepumpa fikk kjørt seg litt og kropp og sjel fikk også litt deilig energipåfyll.

Husker dere forresten at jeg fikk tak i høner? Vel, denne «hønedilla» mi tok litt overhånd så jeg fikk også tak i befrukta egg og ei rugemaskin. Så nå spankulerer det 5 høner ute på gården og inne på kjøkkenet bor to supersøte kyllinger. Hurra! Det er så kult med høner.

 

odelsgutten har gitt alle hønene navn, dette er bæssmora
 
   
…og pipen og popen
Jeg skal legge ut oppskrift på verdens beste kanelsnurrer i et eget innlegg. Det blir så mye mer ryddig da og enklere å søke de fram senere 😉

 

helt seriøst verdens beste. med helmelk og smør selvfølgelig

God søndagskveld fra Bondefrøkena ✔️  

Legg inn en kommentar