Bananbrød med sjokolademarmor

Publisert:

 

Jeg ble jo fullstendig hekta på det bananbrødet jeg lagde her litt tidligere. Det var ubeskrivelig saftig og søtt – og det helt uten hvetemel og sukker. Vel, nå mener jeg at jeg har tatt dette brødet «to the next level» – jeg bytta ut kanelblandingen med S J O K O L A D E!

Du store mi tid, dette må dere prøve. Jeg elsker det og kan spise hele brødet alene(etter en skikkelig langtur med joggeskoa selvølgelig).

Ingredienser

3 bananer

2 egg

150 gram speltmel og havremel(jeg tok 75 gram av hver melsort)

1 ts ekte vaniljepulver

1 dl melk

1 ts bakepulver

Ønsket mengde sukkerfri sjokolade/mørk sjokolade.

Mos bananene og rør inn egg og melk. Tilsett resten av ingrediensene og rør det godt sammen. Hell 1/3 av røra i ei brødform og hell i litt smeltet sjokolade. Bruk en kniv for å dra utover sjokoladen. Hell så over halvparten av røra du har igjen og ha over litt mer sjokolade. Dra gjennom med kniven igjen. Hell så over resten av røra og til slutt enda mer sjokolade. Dra så kniven forsiktig gjennom hele røra. Stekes midt i ovnen på 175 grader i 60-70 minutter.

  

Kos dere herlige lesere. Jeg digger dere!

profilhilde

Klem fra Bondefrøkna!

 

Legg inn en kommentar