kanelmarmorert bananbrød

Publisert:

Ser ikke dette helt nydelig ut. Dere vil ikke tro at denne er laga helt uten hvetemel og sukker.


Dette er noe av det beste jeg har laget meg på lenge. Ei saftig, søt og deilig kake som kroppen blir glad for at du spiser. Jeg laga som sagt denne uten hvetemel og sukker og den ble likevel helt nydelig.

Ingredienser

3 bananer

2 egg

150 gram speltmel og havre(jeg tok 75 gram av hver melsort)

1 ts ekte vaniljepulver

1 dl melk

1 ts bakepulver

Kanelmarmoren

2 ss smør – smeltes

3 ss sukrin gold

2 ss kanel

Blandes sammen

Mos bananene og rør inn egg og melk. Tilsett resten av ingrediensene og rør det godt sammen. Hell 1/3 av røra i ei brødform og ha over 1/3 av kanelmarmoren.Bruk en kniv for å dra utover kanelblandingen. Hell så over halvparten av røra du har igjen og ha over halvparten av kanelblandingen. Dra gjennom med kniven igjen. Hell så over resten av røra og til slutt resten av kanelblandingen. Dra så kniven forsiktig gjennom hele røra. Stekes midt i ovnen på 175 grader i 60-70 minutter.

   

Denne blir skikkelig saftig og passer utmerket i matpakka på tur, som en sunn dessert og som påfyll før, under og etter trening. Bon appetitt✔️

 

4 responses to “kanelmarmorert bananbrød

Legg inn en kommentar