Søtt og salt – herlig middag!

Publisert:

 

Jeg ble litt revet med(som bonden ofte sier om meg) her en dag jeg skulle lage pannekaker til middag. Jeg fikk så lyst på sånne tynne, myke og deilige pannekaker eller crepés som de også kalles. Jeg slengte sammen røra og kom på at jeg ville ha de litt små siden de da kanskje ble litt enklere å steke. Jeg fant fram fleskepanna til Peder som han bruker når han er på tur med nabobonden og mens jeg stekte disse nydelige pannekakene, kom jeg plutselig på at jeg ville lage et tårn av de. Med friske bær, mørk sjokolade og gresk yoghurt.

Ikke bare ser det utrolig lekkert ut, men det smaker jo helt fantastisk også. Så folkens, enjoy disse herlige bildene og la dere rive med dere også.

Tynne speltpannekaker servert som et tårn med gresk yoghurt, smeltet mørk sjokolade og friske bær og sprøstekt spekeskinke.

Søtt og salt i skjønn forening.

  

  

  

  

One response to “Søtt og salt – herlig middag!

Legg inn en kommentar