Spiralizer

Publisert:

 

/sponset

spiralizer

En spiralizer har jeg hatt lyst på så lenge og endelig fikk jeg tak i en fra med24. Dette er en slags oppkutter som er perfekt til rawfood og salater. Du får både et sunt og vitaminrikt kosthold samtidig som maten blir utrolig dekorativ. Jeg synes også at den var kjempelettvint å bruke, til og med odelsgutten på 3 år klarte å bruke denne under litt oppsyn.

Dette er den nyere versjonen med gode, skarpe kniver og bedre materialer.

Denne leveres med tre forskjellige kniver:
Fin spaghetti
Grov spaghetti
Spiraler

På bildet over har jeg kuttet opp rå potet og eple med knivene som lager «grov spaghetti». Spiralizeren står stødig på underlaget siden den har sugeføtter under. Den var også utrolig enkel å ta fra hverandre og rengjøre. DET er faktisk utrolig viktig  for at slike ting skal brukes ofte på mitt kjøkken!

Om du også har lyst på en slik spiralizer kan du bruke koden BLOGG15NO. Da får du gratis frakt ved kjøp av spiralizer og på alle andre kjøp over 400 kroner. Nettbutikken til med24.no er utrolig oversiktlig og enkel å handle hos og selger mange forskjellige artikler. Blant annet utstyr til mor og barn, hjemmetreningsutstyr, en del spesialisert matlagingsutstyr og mye annet.

IMG_0562

IMG_0565 IMG_0574

Jeg har ikke fått den prøvd den så mye enda, men heiv sammen en salat til grillmaten i helga. Det var altså så fort gjort og det gikk som en lek med denne spiralizeren. Jeg er alt for utålmodig til å stå å kutte ting i småbiter, men denne gjorden saken så mye enklere – og ikke minst morsommere.

Oppskrift potetsalat

4 poteter
2 epler
1/2 – 1 purre
150 gram mais
Majones/rømme/kesam/yoghurt naturell til ønsket konsistens

Skrell potetene og kjør de gjennom spiralizern, kok de i maks 5 minutter. Kjør eplene gjennom spiralizeren og kutt opp både potetstrimlene og eplestrimlene i mindre biter. Bland eple og potet sammen med mais og oppkuttet purre. Smak til med majones/rømme/kesam og salt og pepper.

IMG_0567

IMG_0574

 

Imorgen skal jeg lage spaghetti av squash! Og husk: fri frakt ved kjøp av spiralizeren om du bruker koden BLOGG15NO. Ingen toll og ingen tull.

Legg inn en kommentar