En ny hverdag i emninga

Publisert:

IMG_0749

Hei og god mandag. Klokka er skrudd tilbake og her i gården utnytter både jeg og hanen(som jeg trodde var en høne) den ekstra timen på morgenen. Bonden er godt i gang i fjøset og jeg gjør litt dataarbeid mens jeg venter på at ungene skal våkne. Som nevnt tidligere så har denne høsten(forsåvidt hele året) rast avgårde med fjøsbygging og mere til. Nå har vi endelig fått melkekyrne igang i nyfjøset og de begynner å venne seg på roboten. Tenk dere da, det er en robot som melker kua – det er så fascinerende og jeg blir helt betatt av denne boksen hver gang jeg er i fjøset. Noen kyr trenger fortsatt litt støtte og en liten dytt for å komme seg inn i roboten, men de venner seg jaggu fort på nye ting. det gjenstår fortsatt en del bygging og skruing på selve fjøset, men nå får vi så mye bedre tid når kua kan melke seg selv!

Og vet dere hva det beste er, odelsgutten tør å være med inni fjøset. I «gammelfjøset» nektet han å være med og var tydeligvis livredd for høye lyder, stram lukt og lignende. I nyfjøset derimot, går han rundt som en miniutgave av bonden selv og later som han skrur og mekker, skraper og forer. Det er egentlig en liten sensasjon – og alle hjerter gleder seg 🙂

Samtidig som vi ser enden på dette fjøsprosjektet så kan også jeg begynne å kjøre mer treningskurs og annet gøy. Siden bonden skulle sette opp dette fjøset på egenhånd har jeg tatt hovedansvar for barn og hus og hjem dette året. Det har selvfølgelig gitt meg mindre tid til jobb og trening, men nå ser vi endelig at tiden strekker litt mere til. Og jeg skal endelig få trene, leke og jobbe så mye jeg vil igjen. Jeg har mange planer og håper at mitt nye prosjekt www.bondefrokentrening.no blir ferdig iløpet av 2015. Det kan bli kjempebra!

Ha en fortsatt god mandag folks – klemmer fra Bondefrøkna <3

IMG_0745

3 responses to “En ny hverdag i emninga

  1. Hei. synes du har en inspirerende blog og redigerer bildene dine så pent. kan jeg spørre om hvilket program du redigerer med?

    1. Hei Andy! Takk for det 🙂 Det kan variere litt, men jeg bruker aller mest Snapseed – en app. Og noen ganger når jeg skal legge på logo o.l bruker jeg Picmonkey. Klemmer fra meg

Legg inn en kommentar