hey hå, lets go

Publisert:

Nå skal dere høre. Det er jo ofte litt travelt på gården, men denne uka kommer nok til å toppe mye. Vi har i skrivende stund kjørt igang roboten og den trenger oppfølging 24/7 nå i oppstartsfasen. Jeg var tidligere i høst litt bekymret for at jeg skulle få lite å gjøre, så jeg tok på meg masse oppdrag med oppstart senere på høsten, og det kjennes ut som de fleste oppdrag er denne uka. Treningskurs, treningstimer, foredrag og møter. Det kommer mye folk hit, fra fjern og nær for å trene denne uka. Og det er så gøy. Jeg er jo litt redd for  kjede meg, så i tillegg begynte jeg å studere litt forrige uke. Helse, miljø og sikkerhet – i landbruket. Deltidsstudie så jeg må bare få rydda litt plass i timeplanen til hjemmestudering.

profil_bondefrøken

 

I helga var jeg også på ZumbaGold kurs og DET var virkelig trening med mening. Gøy, muntert, enkelt og passer for ALLE! Mye enklere enn ZumbaFitness, men like gøy.

Jeg har også mye gode matoppskrifter liggende på lur som jeg ikke har rukket å dele med dere enda. Det kommer etterhvert nå, når roboten tar over jobben for Bondefrøkna 😉

Så, her er det bare å hive seg rundt, på med treningstights og fjøsstøvler. Jeg er klar 🙂

Legg inn en kommentar