Kom i form til jul!

Publisert:

Endelig kan jeg kjøre igang PT-gruppe igjen. Hiv deg rundt og meld deg på. Dette blir du i form av!

Dette er et opplegg for deg som ønsker å ta treningen din ett steg videre og ønsker å lære mer om effektiv styrketrening. På 5 uker vil du bli sterkere, sprekere og få synlige resultater. En kickstart for videre trening og en god mulighet til å komme igang med treningen FØR jul. Dette opplegget passer for deg som aldri har trent styrke før, men også for deg som er litt vant med styrketrening. Gruppene er små så du får tett oppfølging av meg i trygge omgivelser og kontinuerlig fremgang!


Tirsdager og torsdager kl 18.00
Varighet 5 uker
Oppstart: 5. november
Pris: 1800,-

Har du spørsmål om dette kurset, ta gjerne kontakt med meg på mail, sms/tlf(98040112) eller facebook 🙂

Jeg gleder meg sånn til å kjøre sånn gruppe igjen. Dette blir så bra!

 

Klem fra meg 🙂

Legg inn en kommentar