adventfristelser i et helsemessig perspektiv

Publisert:

Er det flere enn meg som kjenner at adventsstemningen kommer krypende? Jeg gleder meg til ventetiden og prøver å si til meg selv at jeg ikke skal stresse, bare kose meg. Samtidig så synes jeg det er så utrolig godt å ta juleferie når huset er ryddet og shinet, huset fullt av mat og godsaker og gavene litt ekstra fint pakket inn 😉 Da blir det fort litt stress før julen ringes inn uansett, men ikke for mye. Det er viktig å ta seg tid til å nyte ventetiden også.

I fjor lagde jeg et lite hefte med adventfristelser – uten sukker. Inni dette heftet finner du 18 forksjellige oppskrifter som garantert lokker frem adventsstemning og kos, og det helt uten sukker. Heftet finner du i nettbutikken min, både som e-bok og et lite hefte. Dette er en perfekt liten førjulsgave, julegave eller kalendergave. Jeg sender fraktfritt i hele landet.

IMG_0907

Klikk deg inn her, så finner du heftet mitt.

Adventsklemmer fra meg

Legg inn en kommentar