Behind the scenes

Publisert:

Forrige helg sto årets julekortfotografering for tur. Jeg hadde selvfølgelig et klart bilde i hodet om hvordan det skulle se ut, så da var det bare å kle opp ungene og ut og jakte på det perfekte lyset en tidlig formiddag. Lyset kom, frosten hadde grepet taket om naturen den natten og rekvisittene passet perfekt inn. Det ble himla god julestemning, på bildene hvertfall. Jeg fant ett perfekt bilde, av sikkert 70 bilder totalt, men da er det i boks. Julekortbildet ble selvfølgelig vakkert, nostalgisk og fylt av idyll. Hvordan seansen egentlig utartet seg kan dere få se et lite utdrag av under her.

IMG_0985

IMG_0997IMG_0989 IMG_1008 IMG_1010 IMG_1082 IMG_1092

…og når to små bestemt går hver sin retning er det bare å pakke sammen, vende snuten hjem mot gården og krysse fingrene for at vi fikk hvertfall ett blinkskudd! Takk til en tålmodig bonde.

6 responses to “Behind the scenes

    1. Ja, det har du faktisk rett i! Det ble egentlig ganske mange blinkskudd ser jeg nå når jeg har gått gjennom bildene 🙂 Det kan fort bli det med glatt underlag og aktive barn 😉

Legg inn en kommentar