dobble chocolate brownie – uten sukker

Publisert:

God dag. Syke barn og alt for mye å gjøre. Jeg måtte stresse ned med litt kakebaking. Nå ligger barna utslått, bonden er ute og får unna en del gjøremål og når han kommer inn skal jeg ut og arbeide litt. Vi krysser fingrene for at vi voksne holder oss friske – en bondefrøken har aldri tid til å bli syk! Her får dere oppskrift på deilige «dobble chocolate brownie», helt uten sukker. Og med en deilig sukkerfri ostekrem på toppen. Det er så bra det, sånn midt i uka. Jeg satser på at disse holder meg friske jeg 😉

 

Til muffinsene trenger du bare en sånn kakemiks, mikser sammen og fordeler i passelige former.

Ostekrem


1 boks philadelphia light eller vanlig
3 ss sukrinmelis
2 ts ekte vaniljepulver
2-3 ss kaffe

Bland dette godt sammen og ha oppå browniesene når de er avkjølt. Pynt med litt kokos og MØRK smeltet sjokolade.

 

Dobbel sjokoladeklem fra meg

Legg inn en kommentar