måloppnåelse!

Publisert:

God lørdag dere. Idag er det bonden som er ute og tar morgenrunden i fjøset mens jeg og ungene prøver å forholde oss rolige og enige mens vi lager frokost. Peder og Lotta har allerede løpt mange hundre meter til sammen, rundt og rundt kjøkkenøya. Jeg blir svimmel bare av å se på og så fort bonden kommer seg innomhus nå, er det min tur til å løpe. Jeg har en runde på ca 5 km og dermed har jeg samla 10 km denne uka. Da er målet jeg satte meg nådd og jeg kan flyte på mestringsfølelse og endorfiner resten av helga 😀 Det er så godt!

Ellers tenker jeg at denne dagen må nytes selv om gjøremålene ligger i haug. Jeg sier til meg selv: en oppgave om gangen – så får vi se hvor langt vi kommer. Vi starter utendørs og jobber oss inn etterhvert. Etter en runde på læmmen igår hvor jeg fant masse gamle skatter så fikk jeg så mye inspirasjon til ommøblering og interiørstyling. Spørs om jeg får med meg bonden på det, jeg får prøve. Jeg har også lyst til å få tid til å dele en megagod lørdagskakeoppskrift med dere – som jeg serverte forrige lørdag. Jeg får sette meg ned og skrive når barna har hvilestund.

IMG_0836
Kaketårnet jeg serverte til farsdagen. Vi kaller det bare for Bondefrøkens marengshimmel 😉 Oppskrift kommer.

Vi snakkes snart. Ønsker dere en helsemessig lørdag. Ut og hopp og sprett – du blir så glad.

Og dere. Jeg er på snapchat under navnet bondefroken. Følg meg gjerne der for kuskit og fjøs, mat og kos, trening og gøy!

Legg inn en kommentar