November, jeg har en plan!

Publisert:

God mandag folkens. Her bøtter det ned med regn og det skal det gjøre helt til imorgen tidlig. Jeg har fått ryddet plass i timeplanen til en studiedag, så jeg blir sittende inne uansett, med tente lys og fyr i ovnen. Kommer ikke lesemotivasjonen nå, så vet ikke jeg.

  
Jeg har også lagt meg en plan, eller et mål for november – på treningsfronten. Jeg bruker å ha et mål for hver måned, på den måten blir treningen enda mer meningsfull og det er utrolig godt når målet er nådd. Jeg lager målene så overkommelig som mulig. September for eksempel, hadde jeg mål om 2 styrketreninger i uka. I og med at jeg jobber med trening og er instruktør, så blir det mye variert trening, men jeg ville legge inn 2 økter i uka hvor jeg fikk løfta litt skikkelig tungt! Det er så god terapi for hodet og jeg blir så utrolig kreativ under og etter ei sånn treningsøkt. Oktober visste jeg ville bli en utrolig travel måned med mye farting, så målet mitt denne måneden var så enkelt som å få til trening når det var tid. Det ble 2-4 økter i uka allikevel og jeg sier meg meget fornøyd med det.

Nå er november her og jeg kjenner at jeg har lyst til å løpe!! Så nå tenkte jeg at følgende mål kunne passe seg: Jeg skal løpe minst 1 mil(til sammen hver uke). Dette blir bra. 1 mil tilsvarer nok ca 2 intervalløkter i uka eller 1 rolig økt. Jeg får se litt hvordan vær og føre er. Intervallene tar jeg på mølla, og så får jeg komme meg ut i skog og mark når været lokker meg dit. Idag blir det garantert en tur inne på mølla, greit å holde seg tørr på føttene 😉

Så dere! Har DU et mål for treningen i november? Kanskje du vil hive deg med på mitt mål? Det går jo også an å gå 1 mil iløpet av ei uke. Det er like helsemessig som å løpe. Eller har du et helt annet mål i november? Del det gjerne med meg, så blir det litt værre å ikke fullføre målsettningen din 😉

Ønsker dere alle en super mandag og uke. Nå må jeg komme meg igang med studeringen. Helse, miljø og sikkerhet og arbeidsmiljøloven er ikke direkte festlig lesning. Men jeg har trua på at denne studiekompetansen kan gi meg noen spennende oppdrag etterhvert 😉 Hvertfall når dette skal knyttes opp mot HMS i landbruket!

Klem fra Bondefrøkena.

….tamme føgla drømme, ville føgla flyg…

2 responses to “November, jeg har en plan!

  1. Minst en løpeøkt i uka, yoga på torsdager og minst en styrkeøkt – da blir det 3(+2) øker i uka, helt nødvendig når man er nyutdanna lærer! Trening er like mye psykisk helse som fysisk 🙂

    1. Så bra 😀 Og er så enig med deg, like mye psykisk helse som fysisk. En løpetur eller gåtur i frisk luft endrer fort tankemønsteret og plutselig har en løst noen store og små problemer! Ønsker deg en herlig dag, Marie 😀 Klemklem!

Legg inn en kommentar