Perfekte arbeidsklær for damer

Publisert:

 

 

/sponset klær
Bukse-Trollkrem.Jord-2

Jeg har vært så heldig å få meg kule og feminine arbeidsklær av Traktorpikene. Nå har jeg brukt både dressen og buksa i over en måned og jeg er helfrelst. Disse er kjempegode å ha på seg både i fjøs og under annet utearbeid. Fargene er skikkelige fine og klærne har mange snedige detaljer som vi damer liker. Jeg nevner i fleng: godt med stoff i beina for god bevegelse, stramming nederst på benet, tilpassede lommer, hempe i siden og stramming i livet for å tilpasse din fasong. På heldressen er det også mansjetter ved håndleddene med tommelhull. Noe av det jeg liker aller best er at stoffet er impregnert og vannavvisende. Og så er det så utrolig mange fine farger å velge i. Jeg elsker at de har kombinert jordfarger med feminine og duse farger.

Bukse-Trollkrem.Jord-1

Bildene over her er fra en fotoshoot jeg var med på for nettopp Traktorpikene hvor Line Berre var fotograf og vi ble stylet og sminket av flinkeste Monika Viken Leithe. Ta en titt innom nettbutikken til Traktorpikene og se på alle de freshe arbeidsklærne deres. Klærne er perfekt for alle damer som jobber ute og i fjøs.

Og under her får dere noen bilder av fjøsbuksa «in action», jeg måtte selvfølgelig ha en matchende trillebår.

IMG_1101 IMG_1116

Jeg blir så glad av fargerike arbeidsklær!

One response to “Perfekte arbeidsklær for damer

Legg inn en kommentar