Bondefrøkens Adventfristelser – bakekurs

Publisert:

IMG_0902

Tirsdag 15. desember holder jeg «bakekurs» på skolekjøkkenet på Høylandet. Legg ned vaskeklut og pakkebånd og sett av en hel kveld med rolig julesnop-laging og høy trivselsfaktor. Vi skal lage flere av oppskriftene fra Adventshefte mitt pluss noen andre oppskrifter. Med deg hjem får du heftet mitt og forhåpentligvis mye god og sukkerfri julesnop. Vi tar oss tid til å pakke noen av herlighetene inn slik at du enten kan gi de bort eller nyte de selv.

Påmelding til meg via mail [email protected], via facebook eller på mobil 98040112.
Tid: 15. desember kl 19.00
Sted: Skolekjøkkenet på Høylandet
Pris 700,-

IMG_7172 IMG_7257IMG_7228

åååh…dette gleder jeg meg til. Håper akkurat du vil være med meg på en koselig førjulskveld. Begrenset antall plasser, så først til mølla.

Adventsklemmer fra Bondefrøkna.

One response to “Bondefrøkens Adventfristelser – bakekurs

Legg inn en kommentar