en annerledes dag hos arkplan

Publisert:

I forrige uke tok jeg imot Arkplan Arkitektkontor her på gården. Jeg har hyret de inn til å hjelpe meg med et prosjekt jeg har så lyst til å få til. Jeg ønsker meg nemlig kurs/møtelokaler med kjøkken og kanskje en liten gårdsbutikk/utsalg. Da kan jeg utvide mine tjenester og etterhvert holde både seminar, treningssamlinger, bakekurs og så videre. Jeg tror det kan bli knallbra.

Når jeg velger samarbeidspartnere er det viktig for meg at de blir kjent med meg slik at de lettere kan forstå mine ønsker. Arkplan er et lite firma og passer helt perfekt til denne jobben, det er jeg overbevist om. De er så hyggelige, glade og imøtekommende.

Før jul oppfordret jeg de til å komme hit en dag for teambuilding/trening og befaring. De var ikke trege å be og på fredag fikk de treningsøkter, mat, omvisning, foredrag og jeg tror de faktisk fikk jobba litt også.

 

Styrketrening for kontorister, bevegelighet, smidighet og stabilitet var stikkordene for øktene.


Jeg storkosa meg og nå gleder jeg meg til disse folka skal tegne om deler av gammelfjøset slik at jeg en gang kan få ypperlige lokaler til nettopp slike arrangementer. Jeg synes ordene til Nils Sigurd Klykken var så fine:

«En annerledes dag i Arkplan» var målet for dagen. Takk for en helt konge dag Bondefrøken! Du overgikk våre forventninger, nå er det opp til oss å overgå dine!

Takk for en herlig dag Arkplan, gleder meg til fortsettelsen.

Legg inn en kommentar