GIVEAWAY

Publisert:

/reklame


Kjenner du noen som fortjener en liten overraskelse? I samarbeid med Traktorpikene gir jeg bort en liten gave til noen som fortjener det. Fjøsskaut til en kul mor og enda søtere, en body og lite skaut til ei traktorpiketulle.

Det eneste dere trenger å gjøre er å like Traktorpikene her og Bondefrøken her. Legg gjerne igjen en kommentar og fortell oss hvorfor du eller noen du kjenner fortjener denne lille gaven, her på bloggen eller på bildet jeg har delt på min facebookside.

 

foto: Line Berre

 

Neste søndag avslører vi hvem som får gaven tilsendt i posten. Ønsker dere en fin lørdagskveld i fjøs og stuer rundt omkring.

Lovelove ✔️

5 responses to “GIVEAWAY

  1. Det hadde vært koselig om jeg kunne vunnet dette til min søster. Hun bor 50 mil unna sin originale familie med sin nesten splitter nye familie, en jente på 1 1/2 mnd og en mann på 34 år. Vi vil så klart at de skal flytte hjem, og hva er vel bedre enn å lure dem hjem til gården med litt traktorklær?

  2. Mi lille Astrid på 2 1/2 har begynt å kalle seg selv prinsesse Astrid. Vi forstår ikke riktig hvordan denne gamle damen er blitt hennes forbilde, og tror kanskje et antrekk fra Traktorpikene vil være fint for å vekke litt mer jordnære interesser. Forøvrig et perfekt antrekk når hun er med pappa i Valtraen og drar i alle spaker innen rekkevidde. Mammaen ønsker selvfølgelig å matche.

Legg inn en kommentar