havreflarn med sjokolade – uten sukker

Publisert:

Ypperlig kveldssnack når du blir skikkelig sugen på noe søtt. Disse er kjappe og smaker nydelig til en kopp kaffe.

 

50 gram smør
50 gram Sukrin Gold
50 gram Fibersirup Clear
50 gram havremel

Fremgangsmåte

Smelt alle ingrediensene utenom havremel i en kjele. Rør inn havremelet og legg klatter, ca 8 stk på et bakepapirkledd stekebrett. Stekes på 160 grader i ca 7 minutter. Avkjøles på rist til de blir deilig sprø. Smelt sukkerfri sjokolade og dekorer. Sett de kaldt til sjokoladen har stivnet.

 

3 responses to “havreflarn med sjokolade – uten sukker

  1. Haha, jeg lagde disse! Først var de som innleggssåler – helt myke og rare. Så tenkte jeg «dumt å kaste, lar dem ligge i kjøleskapet», så nå har jeg en sammenklistra masse av havrekjeks. Lærdom: La dem ligge på rist litt lenger 🙂

Legg inn en kommentar