En god fortsettelse

Publisert:

Tidligere i år, når jeg skrev dette innlegget, fikk jeg en del tilbakemeldinger på at dere ønsket en slags treningschallenge igjen. Det er jo faktisk flere år siden jeg en gang begynte med dette og det var kanskje julekalenderen jeg laga i 2013 som starta det hele. Etterhvert ga jeg denne ideen videre til myworkout.no og vi spilte inn en litt mer «proff» julekalender året etterpå. I den senere tiden er det mange bloggere og nettsteder som har fristet med ulike treningschallenger og sånne #100-dagerutensukker eller #tren100gangerførsommeren. Det er jo kjempebra, for det er viktig å holde oss i bevegelse og jeg har trua på at små drypp her og der gjør oss mere bevisst på at fysisk aktivitet og bevegelse gjør oss godt og tar bedre vare på helsa vår.

IMG_5310

Nå kjenner jeg at også jeg vil inspirere noen. Kanskje du eller noen du kjenner trenger et lite puff til å bevege seg litt mere? Gutsen vi hadde på nyåret har kanskje dabbet av, sofaen frister mer enn knebøy og burpees og dørstokken er så høy som den aldri før har vært? Mars måned dere, da skal vi ta tak- røre litt mer på rumpa og gi kroppen det den er laget for: BEVEGELSE!

Jeg tenker som så: iløpet av 30 dager skal vi gjøre 15 små, helsemessige treningsøkter. Øktene blir lagt ut her, du gjennomfører økta og blir litt sprekere og litt gladere. Hva tenker dere om det? Vi kan jo selvfølgelig ikke være noe dårligere enn andre og vi må ha vår egen hashtag. Jeg tenker #bondefrokentrening

Og vi trenger også noe som frister i andre enden, vi trenger en premie. Jeg skal pønske ut en premie som jeg trekker ut blant alle de som gjennomfører litt trening sammen med meg. Det er nok om du enten kommenterer under innlegget etter endt treningsøkt, hashtagger et evt bilde med #bondefrokentrening eller sender meg en snap: bondefroken. Det er alt som skal til for å være med å kjempe om premien.

Såååå, gode folk – hvem er med meg?

3 responses to “En god fortsettelse

Legg inn en kommentar