Pannekaker i alle fasonger

Publisert:

Heey! Igår var det visst den store pannekakedagen. Jeg som var sikker på at det var feittirsdag? Ja,ja – ikke lett å henge med, men da jeg så at «alle» på diverse sosiale medier lagde pannekaker igår, måtte jeg bla meg gjennom min egen blogg for å se om jeg hadde noen deilige og ikke minst sunne pannekakeoppskrifter liggende ute. Og jammen har jeg det. Jeg har da både grønne, luftige, pannekaketårn, små og store pannekakeoppskrifter liggende. Her har jeg samlet noen jeg kom over. Og jeg kan garantere dere, alle disse er supergode og sunne!

Først ut, havre- og bananpannekaker!

Kjappe og gode. Passer til både middag og kvelds.

 

Fylte spinatpannekaker

Grønne og deilige. Perfekt på tapasbordet.

Pannekaketårn med både salt og søtt tilbehør

Spinatlapper med laks og ruccola

Luftige og myke «amerikanske» havrelapper med fibersirup gold.

img_2241.jpeg

Håper dere finner litt inspirasjon, selv om jeg er en dag på etterskudd og fasten egentlig starter idag!

Ønsker dere en herlig dag.

Legg inn en kommentar