3/15 – work this body

Publisert:

  

God søndag kjære dere. Bonden er ute i krig om dagene så nå er det litt hektisk å være bondefrøken. Jeg rekker likevel å legge inn en «stuegølvsøkt» som en av mine lesere så fint kalte. Idag valgte jeg meg 4 øvelser og kjørte disse 4 som en sirkeløkt mens kaffen trakterte seg(??) og ungene krangla om hvem som skulle være min ekstra vekt. Nydelig søndagsstemning!

Så, sånn kan dere gjøre en rolig søndagsmorgen om til en litt mer aktiv en, som også gir deg mye energi!

Øvelser

Knebøy 15 repetisjoner
SitUps 15 repetisjoner
Rygghev 15 repetisjoner
Burpees 5 repetisjoner

Jeg satte på en deilig gladsang og kjørte denne runden 5 ganger. Det kan du også gjøre, eller ta den 3 ganger eller 4 ganger. God trening.

Dette er sangen jeg trente til idag. Work this body, peeps! Vi snakkes 😀

2 responses to “3/15 – work this body

  1. For en herlig søndag dette ble! Har ikke lest blogg på mange uker – så her var det jo masse å kose seg med! Den kokos-snacksen skal prøves ut, sjokopålegget skal prøves ut, og nå steg motivasjonen for å dra på trening masse 🙂

    Har en strålende helg!

    1. Så glad jeg blir når du titter innom Marie! Jeg har jo plutselig fått en sånn skikkelig skrivelyst igjen(endeelig) – og så blir jeg jo så glad når jeg kan inspirere og motivere! Kos deg med matlaging og ha det gøy på trening!! Store klemmer til deg 🙂

Legg inn en kommentar