Mars – hold treningen igang

Publisert:

 

Mars er her og nå kan det være godt med litt ekstra treningsmotivasjon. Som jeg forklarte nærmere i dette innlegget ønsker jeg og inspirere og engasjere til mer trening blant alle dere som er innom her. I løpet av mars måned vil jeg poste 15 gode, korte og overkommelige treningsøkter som kan gjøres hvor som helst. Håper dere blir inspirert og hiver dere med på treningene. Øktene vil bestå av øvelser for både balanse, styrke og kondisjon. Alle og enhver skal kunne klare å fullføre øktene, helt uavhengig av fysisk utgangspunkt. Dette blir gøy dere, ingenting er som å få opp pulsen eller styrke musklene. Følelsen etterpå er fantastisk!

Første økta kommer 2.mars og det er inspirerende om dere deler deres treningsglede under hashtaggen #bondefrokentrening.

Såå, følg med her og tren med meg gjennom hele mars. Vi skal bli både sprekere, fastere og gladere. Håper dere hiver dere med og gleder dere. Det gjør jeg!

La oss trene og danse mot vår.

Legg meg gjerne til på snap: bondefroken

Legg inn en kommentar