INTERVALLMORO – oppstart 18. april

Publisert:

TRENINGSKURSET SOM PASSER FOR ABSOLUTT ALLE

Bli en glad gaselle med Bondefrøkens effektive og gøyale intervaller – utendørs. Passer for alle, uansett utgangspunkt!


IMG_2128

Bli med på 8 ukers treningskurs hvor målet er å øke din kondisjon og fettforbrenning på en effektiv, gøyal og skadefri måte. Jeg gjentar suksessen fra i fjor og kjører igang nytt intervallkurs. Gjennom 8 uker skal vi gjennom 8 forskjellige intervalløkter som øker din kondisjon og fettforbrenning på en gøyal måte.

Vi varierer intervallene med å jobbe oss gjennom motbakker, skog eller myr. I år har jeg også tatt med litt deilige kroppsvektøvelser på slutten av økta – sånn for det lille ekstra! Dette er trening som passer for ABSOLUTT alle, noen går, noen jogger og noen løper – men alle kan delta på samme økta. Etter endt kurs får du alle intervallene som en e-bok slik at du kan fortsette og løpe i hele sommer! Og, ja – det blir litt andre intervaller enn i fjor, men også litt av det samme.

Mandager kl 17.00
Oppstart 18. april
Pris: 1000,-
Påmelding til Hilde 98040112 eller [email protected]

Det har allerede kommet inn en del påmeldte, men jeg har fortsatt plass til flere.

2 responses to “INTERVALLMORO – oppstart 18. april

Legg inn en kommentar