Lokaler til bryllup

Publisert:

Idag har vi endelig brukt litt tid på å se på garasjen hvor bryllupsmiddagen og festen skal være. Vi ser at vi har en solid jobb og gjøre før vi kan ta imot godt over 100 gjester her, men vi har trua. Dette skal bli sååå fint, til slutt! Vi skal rydde og ordne, male og pynte. Jeg har solide bilder i hodet mitt på hvordan det skal se ut til slutt, så gjelder det bare og få bonden min på trua. Trua på at ALLE mine ideer kan settes til livs.

garasjefør2

garasjefør1

Nå er det så mye utstyr og rot inni her(både garasjen og hodet, egentlig), men med en solid innsats, kålduk, pompoms, runde bord, hvite duker og lyslenker kan dette bli et riktig så fint bryllupslokale.

garasjefør3

Her er det bare og brette opp ermene og sette igang. Håper våronnja blir kort og effektiv i år, gitt.

Følg meg gjerne på snap for flere oppdateringer underveis: bondefroken

Legg inn en kommentar