Ringtrøbbel

Publisert:

Her om dagen hadde jeg og bonden, hvertfall jeg, satt av tid til litt bryllupsplanlegging. Begge var hjemme på formiddagen og jeg så mitt snitt til å komme litt lenger i forhold til vår to-do-liste til bryllupet. Jeg hadde laga en liste med 6-7 punkter som jeg tenkte var overkommelig og få unnagjort den dagen. Øverst på lista sto det: INNGRAVERING RINGER. Jeg hadde fått sms fra gullsmeden før helga om at ringene var kommet og at vi måtte bestemme oss for hva vi ville inngravere. Så ved frokostbordet tok jeg opp dette og skjønte fort at dette kunne bli god underholdning. Jeg filma hele seansen (som utarta seg utover dagen) og la den ut på my story på SNAP. Reaksjonene lot ikke vente på seg og det er godt å se at de som fikk med seg dette også fikk seg en god latter. JEG, derimot ble etterhvert meget frustrert over bondens tilsynelatende manglende interesse for dette med inngravering. HRMF!! Uansett, siden så mange fant dette underholdende, lagra jeg my story fra denne dagen og tenkte å dele den her. En god latter forlenger livet – så enjoy, den som vil.

PS! Punkt nummer 2 på lista var: hogg unna litt trær på tunet.

 

Jeg er ganske sikker på at det kommer en oppfølger på dette. Legg meg gjerne til på snap, så får du se fortsettelsen. Min snap: bondefroken

Legg inn en kommentar