misforståelser

Publisert:

Forrige uke fikk jeg overraskende besøk av superbloggeren Terje og hans gode venn Morten. Jeg vet ikke helt hvorfor, men Terje bruker å være med Morten å hente potet i Overhalla. Morten er kjøpmann, Terje er Bonde og rosablogger. Merkelig kombinasjon, de to sammen, men det er fantastisk gøy og tilbringe en halv ettermiddag sammen med disse to middelaldrende gutta.

IMG_2322

Terje er jo som nevnt rosablogger og jeg stiller villig opp på bilder han kan dele på sine sosiale media-kanaler. Morten skrev om sitt besøk i ett blogginnlegg du kan lese her. Jeg lo meg nesten skakk av dette innlegget og ser at deres besøk bydde på en del misforståelser angående mitt bryllup.

kjglum7-1506775-9-1459519296690

Jeg forstår jo at de har lyst til å følge meg opp kirkegulvet, men jeg tørr altså ikke å stole på den dårlige hofta til kjøpmann Morten. Han får derfor en treningsplan for den sviktende hofta og så skal de få skrelle poteter. For er det en ting disse gutta har peiling på, så er det poteter, de vet hvertfall ikke hvordan de skal løfte ei Bondefrøken uten at det ser pinlig ut.

Terje skriver også i sitt innlegg at vi bytta egg mot en sekk poteter, men de misforsto nok litt der. For såvidt jeg husker så fikk de en kurv med Bondefrøkens happy-egg, fra frittgående, frittalende og superglade høner og jeg skulle få potet til hele bryllupsmiddagen. Det var vel sånn, Terje?

kjglum4-1506775-9-1459518970748

Her vises det jo ganske klart og tydelig at jeg forstår at jeg har gjort en god deal, men det kan jo se ut som Terje ikke helt har forstått det?!

TAKK for besøket gode gutter, gleder meg til dere kommer innom med potetene neste gang.

Legg inn en kommentar