du må blogge…

Publisert:

….kom det plutselig fra bonden her en dag. Hæ? Hvorfor det?

..fordi det er over en måned siden du har gjort det.

Jeg trodde ikke han fulgte så nøye med på dette jeg, og jeg er egentlig ganske sikker på at han synes at mas om bilder, matoppskrifter og en dataoppslukt Bondefrøken på kveldene bare var tull. Men når bonden selv etterlyser blogging – skal han jammen meg få det. Midt i våronnj og bryllupsforberedelser – selv om det ikke mye tid til overs i disse tider.

dekorasjon bryllup

Mitt hode er for tiden fullt fokusert på dekorasjon, bordplassering, pynting og organisering. Nå er det altså bare 1 måned igjen til den store helga og jeg har på INGEN måte kontroll. Owæææ, nå fikk jeg høy puls av å skrive det. Jeg har ikke kontroll, jeg innså det enda mer nå. Ok, folkens – jeg må spraylakkere flere flasker. Blir de ikke fine?

2 responses to “du må blogge…

  1. Haha, jeg har savna blogginga! 🙂 Håper det blir et stort bryllupsinnlegg på slutten av sommeren, da!

Legg inn en kommentar