Grønn pleie for bonden

Publisert:

/sponset behandling

 

Jeg vet hva mange av dere tenker nå, stakkars Bonden. MEN det er faktisk ikke synd på han, full makeover med ansiktspleie har han så godt av og denne behandlingen gjorde virkelig godt for hans tørre og irriterte hud. Forrige uke tok jeg med bonden til ElleMelle i Namsos hvor Kristin ville gi han en Green Peel behandling slik at både hud og hår var fresht til bryllupet. Kristin er kosmetisk sykepleier og har et hav av forskjellige behandlinger å tilby. Behandlingen bonden min fikk var en Green Peel behandling og dette sier Kristin om behandlingen:

GREEN PEEL – en 100% naturlig hudfornyelsebehandling for både kvinner og menn. En real treningsøkt for en sunn, sterk og spenstig hud. Hjelper på flasseksem, akne, fet hud, sorte prikker, talgopphopninger, inngrodde skjegghår, hårsekkbetennelse, slapp og solskadet hud.

  

Samtidig som han lå der så tok Kristin og rydda opp i øyenbryna også. Helt fantastisk! Bonden ble glatt og myk i ansiktet og fikk fri sikt med opprydning i bryna. Han har nevnt det flere ganger i ettertid, at huden virkelig hadde godt av dette. Kristin sendte også med kremmer slik at han kan ivareta den freshe gløden i huden.

Bonden anbefaler faktisk en slik behandling, ta kontakt med ElleMelle i Namsos om du også har en mann som trenger litt kvalitetspleie. De er på facebook her.

 

Forskjell på engasjementet, men han ble meget fornøyd til slutt ✔️

Takk til Ellemelle, Monika og Kristin. Dere er gode.

One response to “Grønn pleie for bonden

  1. Tilbaketråkk: Cıvata

Legg inn en kommentar