Poteter og en snurt rosablogger

Publisert:

Her om dagen kom Morten Ulrichsen på overraskende besøk. Han hadde vært i Overhalla og hentet potet som han selger i sin fantastiske butikk JOKER BOGEN og han kom hit og ville gi oss poteter til bryllupet! Det er jo helt fabelaktig fantastisk. Nå kan jeg krysse av enda en ting på må-gjøre-lista før bryllupet og jeg er overbevist om at potetene vil smake nydelig når de er sponset av en så hyggelig mann som Morten. Jeg ble jo selvfølgelig kjempeglad og snappet en haug med bilder til vår felles kamerat, rosabloggeren Terje Årseth. Jeg dekorerer brudekjolen min med Joker Bogen som takk for sponsoravtalen, jeg vurderer også å sette av litt reklameplass på bryllupsbilen, for dette var gammelpotet av beste sort.

 

Det jeg ikke tenkte på da, var at Terje kunne bli en anelse misunnelig på at Morten stakk innom meg uten at han var med. Når jeg også samtidig fortalte han at høna mi, som Terje hadde vært så kjærlig med bare noen uker tidligere var død, forstår jeg at han ble litt nedfor og trist. Jeg mistenker også at han ikke liker noe særlig det faktum at jeg faktisk skal pynte opp brudekjolen med Morten og Joker Bogen reklame.

Men kjære Terje, det er absolutt ikke din feil at høna mi døde, for jeg kunne se at du har godt lag med høner. Morten sa også at neste gang så skulle du få være med hit på besøk. Da kan du få prøve deg på ei ny høne, som forhåpentligvis ikke dør i ettertid. Kanskje dere vil hjelpe til i bryllupet og være med på festen også? Det må da være et fint plaster på såret? Jeg kan absolutt ingenting om poteter, så kanskje dere må komme og hjelpe til med tilberedningen av de, eller være vakt på bryllupscampen? Der kan det bli fullt liv hele helga. Jeg har også bestemt meg for å ramme inn bilder av deg Terje, i små søte rammer som skal stå på middagsbordet sammen med resten av dekorasjonene.

9D100AB6-1288-49D9-9F52-7525234EB3BA
En tydelig snurt rosablogger som måtte være hjemme i siloen…

Håper du forstår at det ikke var meningen å gå bak ryggen din, men du er jo en travel mann og kan ikke få med deg alt hele tiden.

2 responses to “Poteter og en snurt rosablogger

  1. Skjønner godt at Terje ble snurt, det er vel ikke lenge til Morten dukker opp med egen blogg! ?

    Hyggelig å se at dere bruker kvalitetspoteter fra Overhalla!

Legg inn en kommentar