Havrecookies

Publisert:

Vi tok oss en spontan bryllupsreise til Trondheim by i helga, og det gjorde virkelig godt. Mamma og pappa tok kidsa, så vi nygifte fikk litt egentid. Nå er vi utladet og oppladet igjen – klar for resten av sommeren med arbeid og flere deilige opplevelser. Sommerværet lar vente på seg, huset bærer fortsatt preg av bryllupsfeiring, klesvasken likeså. Derfor bruker jeg halve dagen innendørs med husarbeid og disse deilige havrecookiesene.

IMG_1459

Ingredienser

100 gram havremel
100 gram rugmel
200 gram havregryn
30 gram sukrin gold *
2 ts bakepulver
1 dl fibersirup gold *
100 gram smelta smør
2,5 dl vann
80 gram sukrin melkesjokolade *

*(de produktene med stjerne bak har jeg på lager og dere som bor i nærheten kan komme og kjøpe)

Fremgangsmåte

Bland sammen de tørre ingrediensene, hakk sjokoladen i småbiter og bland i. Tilsett vann og smelta smør. Bruk ei skje og lag små kjeks på bakepapir. Prøv å ikke få de for tykke.

Stekes på 180 grader i 15-20 minutter. Dette avhenger av tykkelse på kjeksene og ovn.

Klem i fleng fra fru Bondefrøken.

Legg inn en kommentar