FARMFIT

Publisert:
HildeKyllo©LineBerre6
Foto: Line Berre. Styling: Inger Lise Brøndbo Kjølstad

Da jeg og bonden gifta oss, så gjorde vi en slags avtale, utover den avtalen et giftemål fører med seg selvfølgelig. En avtale om at nå, NÅ skulle vi ikke ha noe slags prosjekt på i hvertfall ett år. Etter bryllupet skulle vi roe ned og nyte livet og hverdagen sammen. Ingen byggeprosjekt, ikke noe oppussing og INGEN nye ideer.

Men når garasjen først ble ryddet til bryllupsfest og Bonden ikke tok den i bruk sånn umiddelbart etterpå, snek det innpå meg en bitteliten idé. Vi var gift, vi deler alt, alt på gården her eier også jeg nå. Er det ikke sånn det fungerer? Så da kunne jeg, hvis jeg rakk det, innrede garasjen til et treningsareal, før Bonden rakk å kjøre inn utstyr. Førstemann til mølla sa jeg til meg selv.

Ideen var et treningsareal med dekk, slegger, ringer i taket, armgang, slede, battleropes, staur, plyokasser og kettlebell. Altså, en god blanding av nytt og kult crossfit treningsutstyr og gode gammeldagse rekvisitter her fra gården. Ideen min slapp ikke taket og jeg bestemte meg for å finne priser på utsyr. Jeg fikk tilbud, og det kan jeg fortelle dere, treningsutstyr er ikke veldig billig. Men så plutselig dukket det opp noe i hodet mitt som Bonden selv har sagt: UTGIFT TIL INNTEKTS ERVERVELSE. Og vips hadde jeg en god grunn til å kjøpe utstyr. Dette luftslottet mitt skulle ikke forsvinne, det bestemte jeg meg for.

Så for å gjøre en relativt kort historie enda kortere. Utstyret har ankommet gården og det krever mer enn meg for å montere dette. Bonden min trår selvfølgelig til, på et premiss, at jeg kun bruker halve garasjen. Det er greit for meg!

Nå jobber Bonden på spreng for å bli ferdig med mitt nye treningsareal så jeg kan dra igang mitt nye treningskonsept:

FARMFIT
– gøy trening med gode øvelser inspirert av godt gammelt gårdsarbeid –

HildeKyllo©LineBerre5
Foto: Line Berre. Styling: Inger Lise Brøndbo Kjølstad

Nå gjelder det å bli ferdig med alt til lørdag, for da har jeg allerede booket inn første treningsgruppe.

Så takk Bonden min for at du elsker drømmene mine.

Og på forhånd takk til alle som kommer for å prøve ut dette. Det blir knallbra, jeg lover.

9 responses to “FARMFIT

  1. Åååå! Jeg digger deg, Hilde! Nå blir det vanskelig å holde seg på «rett» side av fjellet skjønner jeg! Men si meg: hvor har det blitt av søkefeltet på bloggen din?

Legg inn en kommentar

Personvernerklæring

Personvernerklæringen handler om hvordan denne nettsiden samler inn og bruker informasjon om besøkende. Erklæringen inneholder informasjon du har krav på når det samles inn opplysninger fra nettstedet vårt, og generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger. Juridisk eier av nettsiden er behandlingsansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger. Det er frivillig for de som besøker nettsidene å oppgi personopplysninger i forbindelse med tjenester som å motta nyhetsbrev og benytte del- og tipstjenesten. Behandlingsgrunnlaget er samtykke fra den enkelte, med mindre annet er spesifisert.

1. Webanalyse og informasjonskapsler (cookies)

Som en viktig del av arbeidet med å lage et brukervennlig nettsted, ser vi på brukermønsteret til de som besøker nettstedet. For å analysere informasjonen, bruker vi analyseverktøyet Google Analytics. Google Analytics bruker informasjonskapsler/cookies (små tekstfiler som nettstedet lagrer på brukerens datamaskin), som registrerer brukernes IP-adresse, og som gir informasjon om den enkelte brukers bevegelser på nett. Eksempler på hva statistikken gir oss svar på er; hvor mange som besøker ulike sider, hvor lenge besøket varer, hvilke nettsteder brukerne kommer fra og hvilke nettlesere som benyttes. Ingen av informasjonskapslene gjør at vi kan knytte informasjon om din bruk av nettstedet til deg som enkeltperson. Informasjonen som samles inn av Google Analytics, lagres på Googles servere i USA. Mottatte opplysninger er underlagt Googles retningslinjer for personvern. En IP-adresse er definert som en personopplysning fordi den kan spores tilbake til en bestemt maskinvare og dermed til en enkeltperson. Vi bruker Google Analytics sin sporingskode som anonymiserer IP-adressen før informasjonen lagres og bearbeides av Google. Dermed kan ikke den lagrede IP-adressen brukes til å identifisere den enkelte brukeren.

2. Søk

Hvis nettsiden har søkefunksjon så lagrer informasjon om hvilke søkeord brukerne benytter i Google Analytics. Formålet med lagringen er å gjøre informasjonstilbudet vårt bedre. Bruksmønsteret for søk lagres i aggregert form. Det er bare søkeordet som lagres, og de kan ikke kobles til andre opplysninger om brukerne, slik som til IP-adressene.

3. Del/tips-tjenesten

Funksjonen "Del med andre" kan brukes til å videresende lenker til nettstedet på e-post, eller til å dele innholdet på sosiale nettsamfunn. Opplysninger om tips logges ikke hos oss, men brukes kun der og da til å legge inn tipset hos nettsamfunnet. Vi kan imidlertid ikke garantere at nettsamfunnet ikke logger disse opplysningene. Alle slike tjenester bør derfor brukes med vett. Dersom du benytter e-postfunksjonen, bruker vi bare de oppgitte e-postadressene til å sende meldingen videre uten noen form for lagring.

4. Nyhetsbrev

Nettsiden kan sende ut nyhetsbrev via epost hvis du har registrert deg for å motta dette. For at vi skal kunne sende e-post må du registrere en e-postadresse. Mailchimp er databehandler for nyhetsbrevet. E-postadressen lagres i en egen database, deles ikke med andre og slettes når du sier opp abonnementet. E-postadressen slettes også om vi får tilbakemelding om at den ikke er aktiv.

5. Påmelding, skjema

Nettsiden kan ha skjema for påmelding, kontaktskjema eller andre skjema. Disse skjemaene er tilgjengeliggjort for publikum for å utføre de oppgaver de er ment å gjøre. Påmeldingsskjema er for at besøkende kan melde seg på eller registrere seg. Kontaktskjema er for at besøkende enkelt kan sende en melding til nettsidens kontaktperson. Vi ber da om navnet på innsender og kontaktinformasjon til denne. Personopplysninger vi mottar blir ikke benyttet til andre formål enn å svare på henvendelsen. Skjema sendes som epost via Mailgun som tredjepartsløsning. Hele innsendelen blir lagret hos Mailgun i 24 timer. Mellom 24 timer og 30 dager er det kun mailheader som blir oppbevart før innsendelsen blir slettet etter 30 dager. Årsaken til denne lagringen er for å bekrefte om eposter blir sendt fra nettsiden og videresendt til riktig mottaker. Når eposten er mottatt av mottaker så er det opp til mottaker å avgjøre Databehandlingsbehovet av eposten.

6. Side- og tjenestefunksjonalitet

Det blir brukt informasjonskapsler i drift og presentasjon av data fra nettsteder. Slike informasjonskapsler kan inneholde informasjon om språkkode for språk valgt av brukeren. Det kan være informasjonskapsler med informasjon som støtter om lastbalanseringen av systemet slik at alle brukere blir sikret en best mulig opplevelse. Ved tjenester som krever innlogging eller søk kan det bli brukt informasjonskapsler som sikrer at tjenesten presenterer data til rett mottaker.

7. Hvordan håndtere informasjonskapsler i din nettleser

www.nettvett.no kan du lese om hvordan du stiller inn nettleseren for å godta/avvise informasjonskapsler, og få tips til sikrere bruk av internett.