FARMFIT

Publisert:
HildeKyllo©LineBerre6
Foto: Line Berre. Styling: Inger Lise Brøndbo Kjølstad

Da jeg og bonden gifta oss, så gjorde vi en slags avtale, utover den avtalen et giftemål fører med seg selvfølgelig. En avtale om at nå, NÅ skulle vi ikke ha noe slags prosjekt på i hvertfall ett år. Etter bryllupet skulle vi roe ned og nyte livet og hverdagen sammen. Ingen byggeprosjekt, ikke noe oppussing og INGEN nye ideer.

Men når garasjen først ble ryddet til bryllupsfest og Bonden ikke tok den i bruk sånn umiddelbart etterpå, snek det innpå meg en bitteliten idé. Vi var gift, vi deler alt, alt på gården her eier også jeg nå. Er det ikke sånn det fungerer? Så da kunne jeg, hvis jeg rakk det, innrede garasjen til et treningsareal, før Bonden rakk å kjøre inn utstyr. Førstemann til mølla sa jeg til meg selv.

Ideen var et treningsareal med dekk, slegger, ringer i taket, armgang, slede, battleropes, staur, plyokasser og kettlebell. Altså, en god blanding av nytt og kult crossfit treningsutstyr og gode gammeldagse rekvisitter her fra gården. Ideen min slapp ikke taket og jeg bestemte meg for å finne priser på utsyr. Jeg fikk tilbud, og det kan jeg fortelle dere, treningsutstyr er ikke veldig billig. Men så plutselig dukket det opp noe i hodet mitt som Bonden selv har sagt: UTGIFT TIL INNTEKTS ERVERVELSE. Og vips hadde jeg en god grunn til å kjøpe utstyr. Dette luftslottet mitt skulle ikke forsvinne, det bestemte jeg meg for.

Så for å gjøre en relativt kort historie enda kortere. Utstyret har ankommet gården og det krever mer enn meg for å montere dette. Bonden min trår selvfølgelig til, på et premiss, at jeg kun bruker halve garasjen. Det er greit for meg!

Nå jobber Bonden på spreng for å bli ferdig med mitt nye treningsareal så jeg kan dra igang mitt nye treningskonsept:

FARMFIT
– gøy trening med gode øvelser inspirert av godt gammelt gårdsarbeid –

HildeKyllo©LineBerre5
Foto: Line Berre. Styling: Inger Lise Brøndbo Kjølstad

Nå gjelder det å bli ferdig med alt til lørdag, for da har jeg allerede booket inn første treningsgruppe.

Så takk Bonden min for at du elsker drømmene mine.

Og på forhånd takk til alle som kommer for å prøve ut dette. Det blir knallbra, jeg lover.

9 responses to “FARMFIT

  1. Åååå! Jeg digger deg, Hilde! Nå blir det vanskelig å holde seg på «rett» side av fjellet skjønner jeg! Men si meg: hvor har det blitt av søkefeltet på bloggen din?

Legg inn en kommentar