Farmfit – min lekeplass

Publisert:

 

 

ekstra-hildekylloalineberre1
Foto: Line Berre. Styling: Inger Lise Brøndbo Kjølstad.

 

Nå har jeg hatt dette nye «treningsrommet» mitt i en liten måned og du store min tid som jeg koser meg der. Jeg har hatt forskjellige grupper og PT-kunder. Alt fra folk som har trent i mange år, folk som ikke har trent på mange år, ungdommer, godt voksne og grupper fra et rehabiliteringssenter her på Høylandet. Kvinner og menn, jenter og gutter og alle får utfordringer på sitt nivå. Det er så gøy og jeg komponerer stadig nye økter. Økta som heter fjøsrunden er godt utprøvet og den er det mange som liker.

For å gi et litt bedre bilde på hva vi gjør når vi trener så tenkte jeg at jeg kunne skrive ned et par økter her, så får dere se litt. Jeg kom akkurat inn fra ei kjapp økt, klemt inn mellom fjøstid og leggetid for barna. Den økta var som følger:

– 5 CLEAN
– 5 LENGDER I ARMGANGEN
– 50 SLAG MED SLEGGA

Etter litt oppvarming tok jeg denne runden 3 ganger. Tok meg ca 30 minutter hele økta og gikk inn sliten og svett, glad og fornøyd.

Fjøsrunden er en moro liten økt jeg har kjørt utendørs. Den gjennomføres med stasjoner og antall repetisjoner og runder tilpasses etter hvem som deltar.

FJØSRUNDEN

Bære staur opp læmbrua
Fôrutleggern (dra dekk)
Ta opp silo (slegge)
Bære melk (gå med kettlebell i hver hånd)
Holde fast oksa (Battlerope)
Plukke stein (slamball)

Dette er altså så gøy trening og jeg tror de fleste som deltar har det ganske så moro, samtidig som de får ei god økt for hele kroppen.

One response to “Farmfit – min lekeplass

Legg inn en kommentar