Mandagsinspirasjon du liksom!

Publisert:

hildekyllolineberre13

Så, jeg satt å surra på internett igjen denne morgenen. Jeg hadde planlagt en «rolig» start på mandagen med litt kontorarbeid. Altså, kontorarbeid for denne jenta nå for tiden er sørgelige saker. Kontorarbeidet mitt handler stort sett om å betale regninger og det er jo forsåvidt ikke så sørgelig. Men jeg har for tiden elendig likviditet og må betale en og en regning om gangen, gjerne med noen dagers mellomrom sånn at det rekker å sige inn noen slanter på kontoen før jeg logger inn i nettbanken neste gang. Forfallsdatoene ligger gjerne litt bak i tid så jeg må prioritere de regningene som har ligget lengst.  Dette er nok forbigående(får jeg virkelig håpe), men økonomiske «problemer» kan ofte tære litt på humøret, noe som det gjorde til meg nå i morges. Så jeg logga ut av elendigheten(nettbanken) og tenkte å finne litt deilig inspirasjon der ute på nettet. Sånn typisk fine bilder med sitater som får deg til å smile, jobbe på videre og ikke gi opp.

Åjoda, internettet der ute var fullt av slike inspirasjonsbilder, sitater og tips for å få det bedre i livet. Men det beit ikke på denne jenta idag, for å si det sånn. «Planlegg uka», «opp og hopp» – det er mandag!, «live life», «enjoy life», «its up to you to find beauty in the ugliest days». Jeg kom også over en del blogginnlegg hvor du får tips om hvordan du best kan planlegge uka, spise sunn mat, rekke mest mulig på minst mulig tid and so on. Jeg ble fortsatt ikke inspirert, til tross for perfekte bilder av ukeplaner, timeplaner, treningsplaner og middagsplaner. Jeg bare irriterte meg over alle de som tar fine bilder og klarer å inspirere andre.

Jeg  bestemte meg for å inspirere meg selv til slutt, og her er lista jeg skrev til meg selv.

HILDE, denne uka skal du:

1. Spise mye ost! Feit, god og smakfull lokalprodusert ost. (For det er nemlig det beste jeg vet!)

2. Gå i treningstights hele tida. (For det er så utrolig digg)

Ja, og det var det.

Nå ser jeg fremover mot noen dager uten å betale regninger, i treningstights og med masse god ost.

GOD mandag til dere også da 😉

 

Legg inn en kommentar