Farmfit for Yngvar

Publisert:

Forrige uke så var selveste Yngvar Andersen på Høylandet og holdt foredrag. Jeg klarte å kapre han med meg hjem og prøve ut ei økt med FARMFIT sammen med han. Greit å få det nye treningskonseptet mitt testa av en ekspert tenkte jeg! Yngvar var supersporty og heiv seg med. Han er forresten råsprek og en helt fantastisk hyggelig person. Jeg hadde lagt opp til ei ganske tung og utfordrende økt siden jeg hadde en sterk mistanke om at han faktisk var supersprek. Vi fikk kjørt oss skikkelig, begge to.

unknown

Øvelsene han fikk bryne seg på var som følger:

HOPP PÅ KASSE
SLEGGE
PROWLER
SLAMBALL
ARMGANG
FLYTTING AV MELSEKKER

Høy puls og sure muskler er to ord som beskriver økta godt.

unknown2

Yngvar ga alt, og jeg er fortsatt superhappy over at akkurat han ville prøve ut FARMFIT.

Legg inn en kommentar