Seige sjokoladekuler

Publisert:

HEI dere! Travle adventsdager her på gården nå, tror det roer seg litt når denne uka er ferdig og DA blir det full julesjau og planlegging av 2017! Imens kan dere få ei helsemessig oppskrift på deilige, seige sjokoladekuler. Jeg har mandelmel i butikken min, om noen her i nærheten vil kjøpe.

Ingredienser

250 gram dadler(ta ut steinene)

2 ss fibersirup

5 ts kakaopulver

30 gram mandelmel

Bland ingrediensene godt sammen. Jeg bruker «juicy dates»-dadler og med litt skikkelig muskelkraft klarer jeg og blande ingrediensene med bare gaffel eller skje. Sett deigen kaldt en halvtimes tid og rull så til passelige kuler. Rull de gjerne i kokos eller hakkede pistasjnøtter.

Kos deg, med god samvittighet.

OG EN TING TIL! JEG REISER PÅ TRENINGSREISE TIL RHODOS I MAI NESTE ÅR. TRYKK HER FOR Å LESE MER. HÅPER DU BLIR MED 🙂

levante-beach-resort-38042431-1473320080-imagegallerylightbox

Se så flott det er da!

– klemmer til alle –

Legg inn en kommentar