Treningskurs

Kickstart 2017

 • xxxdag -
 • Yoga møter Farmfit! Lyst på en PANGstart på 2017? Da synes jeg du skal hive deg med sammen med meg og Frøydis Hansvik neste søndag. Vi har slått oss sammen for en dag og ønsker å gi deg en deilig start på dette treningsåret. Det blir Yoga, yogalek, Farmfit, deilig lunsj, fengende dans, avspenning og utfordringer for kjernemuskulatur. Vi vil ha med alle slags folk og har lagt opp treninga slik at den passer for deg, uansett hvor lite du har rørt på deg fra før. Høres det spennende ut? Les videre!

  picmonkey-collage

  Søndag 8. januar inviterer vi til inspirasjonsdag på Stallsporten på Høylandet. En heldag med yoga og trening for å gi deg den beste starten på treningsåret!

  Program:
  Dørene åpner kl 0945
  Kl 1000 – Velkommen
  Introduksjon til yoga
  Kl 1030 – Myk yoga
  Rolig og dynamisk yoga med fokus på pust, bevegelighet, balanse og avspenning.

  Kl 1130 FarmFit / Kjernesterk
  Vi deler gruppa i 2 med parallelle sesjoner slik at at du får delta på begge.

  FarmFit: Alternativ styrke og kondisjons- trening med gode øvelser inspirert av godt gammelt gårdsarbeid. Vi bruker blant annet slegger, dekk og tau.

  Kjernesterk: Trening med egen kroppsvekt for stabilitet og bevegelighet i kroppens senter – core.

  kl 1250 – 1400 Lunsj på Børstad Gård

  1410 – 1515 Yogalek – når du blir kjent med andre blir du også kjent med deg selv.
  Sammen leker vi med balanse, styrke, bevegelighet, kroppsbevissthet og avspenning.

  1520 – 1600 Dans & stretch
  Vel hjem

  Påmelding med SMS til tlf nr 980 40 112 eller melding på Facebook til Hilde Kyllo. Du får betalingsinfo pr SMS.
  NB begrenset antall plasser – først til mølla.
  Pris kr 700,- inkl lunsj.

  Dine inspiratører denne dagen er Hilde Kyllo og Frøydis Hansvik

  HildeKyllo©LineBerre4
  Om Hilde: Bachelor i idrett, fysisk aktivitet og helse. Elsker å være i aktivitet og BRENNER virkelig for at andre mennesker skal forstå hvor helsefremmende fysisk aktivitet og trening er. Jeg er opptatt av at DU skal få en god opplevelse av fysisk aktivitet, men samtidig erfare at man må slite litt for å komme i form – slite med et smil om munnen!
  15591947_1367306223302043_1094678005_n
  Om Frøydis: Fysioterapeut, yogalærer og treningsinstruktør med base på FAST Treningssenter på Rørvik. Med en helhetlig tilnærming tilrettelegger Frøydis variert trening og yoga som gir rom for utfordring og restitusjon, lek og alvor, action og hvile. «Den beste treninga er den det blir noe av»

  Vi gleder oss stort til å få en PANGstart på treningsåret 2017 sammen med deg!

  Påmelding og spørsmål:

  Personvernerklæring

  Personvernerklæringen handler om hvordan denne nettsiden samler inn og bruker informasjon om besøkende. Erklæringen inneholder informasjon du har krav på når det samles inn opplysninger fra nettstedet vårt, og generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger. Juridisk eier av nettsiden er behandlingsansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger. Det er frivillig for de som besøker nettsidene å oppgi personopplysninger i forbindelse med tjenester som å motta nyhetsbrev og benytte del- og tipstjenesten. Behandlingsgrunnlaget er samtykke fra den enkelte, med mindre annet er spesifisert.

  1. Webanalyse og informasjonskapsler (cookies)

  Som en viktig del av arbeidet med å lage et brukervennlig nettsted, ser vi på brukermønsteret til de som besøker nettstedet. For å analysere informasjonen, bruker vi analyseverktøyet Google Analytics. Google Analytics bruker informasjonskapsler/cookies (små tekstfiler som nettstedet lagrer på brukerens datamaskin), som registrerer brukernes IP-adresse, og som gir informasjon om den enkelte brukers bevegelser på nett. Eksempler på hva statistikken gir oss svar på er; hvor mange som besøker ulike sider, hvor lenge besøket varer, hvilke nettsteder brukerne kommer fra og hvilke nettlesere som benyttes. Ingen av informasjonskapslene gjør at vi kan knytte informasjon om din bruk av nettstedet til deg som enkeltperson. Informasjonen som samles inn av Google Analytics, lagres på Googles servere i USA. Mottatte opplysninger er underlagt Googles retningslinjer for personvern. En IP-adresse er definert som en personopplysning fordi den kan spores tilbake til en bestemt maskinvare og dermed til en enkeltperson. Vi bruker Google Analytics sin sporingskode som anonymiserer IP-adressen før informasjonen lagres og bearbeides av Google. Dermed kan ikke den lagrede IP-adressen brukes til å identifisere den enkelte brukeren.

  2. Søk

  Hvis nettsiden har søkefunksjon så lagrer informasjon om hvilke søkeord brukerne benytter i Google Analytics. Formålet med lagringen er å gjøre informasjonstilbudet vårt bedre. Bruksmønsteret for søk lagres i aggregert form. Det er bare søkeordet som lagres, og de kan ikke kobles til andre opplysninger om brukerne, slik som til IP-adressene.

  3. Del/tips-tjenesten

  Funksjonen "Del med andre" kan brukes til å videresende lenker til nettstedet på e-post, eller til å dele innholdet på sosiale nettsamfunn. Opplysninger om tips logges ikke hos oss, men brukes kun der og da til å legge inn tipset hos nettsamfunnet. Vi kan imidlertid ikke garantere at nettsamfunnet ikke logger disse opplysningene. Alle slike tjenester bør derfor brukes med vett. Dersom du benytter e-postfunksjonen, bruker vi bare de oppgitte e-postadressene til å sende meldingen videre uten noen form for lagring.

  4. Nyhetsbrev

  Nettsiden kan sende ut nyhetsbrev via epost hvis du har registrert deg for å motta dette. For at vi skal kunne sende e-post må du registrere en e-postadresse. Mailchimp er databehandler for nyhetsbrevet. E-postadressen lagres i en egen database, deles ikke med andre og slettes når du sier opp abonnementet. E-postadressen slettes også om vi får tilbakemelding om at den ikke er aktiv.

  5. Påmelding, skjema

  Nettsiden kan ha skjema for påmelding, kontaktskjema eller andre skjema. Disse skjemaene er tilgjengeliggjort for publikum for å utføre de oppgaver de er ment å gjøre. Påmeldingsskjema er for at besøkende kan melde seg på eller registrere seg. Kontaktskjema er for at besøkende enkelt kan sende en melding til nettsidens kontaktperson. Vi ber da om navnet på innsender og kontaktinformasjon til denne. Personopplysninger vi mottar blir ikke benyttet til andre formål enn å svare på henvendelsen. Skjema sendes som epost via Mailgun som tredjepartsløsning. Hele innsendelen blir lagret hos Mailgun i 24 timer. Mellom 24 timer og 30 dager er det kun mailheader som blir oppbevart før innsendelsen blir slettet etter 30 dager. Årsaken til denne lagringen er for å bekrefte om eposter blir sendt fra nettsiden og videresendt til riktig mottaker. Når eposten er mottatt av mottaker så er det opp til mottaker å avgjøre Databehandlingsbehovet av eposten.

  6. Side- og tjenestefunksjonalitet

  Det blir brukt informasjonskapsler i drift og presentasjon av data fra nettsteder. Slike informasjonskapsler kan inneholde informasjon om språkkode for språk valgt av brukeren. Det kan være informasjonskapsler med informasjon som støtter om lastbalanseringen av systemet slik at alle brukere blir sikret en best mulig opplevelse. Ved tjenester som krever innlogging eller søk kan det bli brukt informasjonskapsler som sikrer at tjenesten presenterer data til rett mottaker.

  7. Hvordan håndtere informasjonskapsler i din nettleser

  www.nettvett.no kan du lese om hvordan du stiller inn nettleseren for å godta/avvise informasjonskapsler, og få tips til sikrere bruk av internett.