Espresso- og karamellsjokoladekake med grovt melt

Denne dere! Den er fantastisk god til kaffekoppen både på morgenen og ettermiddagen.
Mørk, syndig og akkurat passe søt.

INGREDIENSER

300 gram fint sammalt speltmel*
6 egg
3 dl kokossukker*
10 ss bakekakao
300 gram smør
2 plater med caramell- og espressosjokolade*
3 ts vaniljepulver* (kan erstattes med vaniljesukker eller sløyfes)

FREMGANGSMÅTE

Sett ovnen på 180 grader.
Smelt smøret.
Ha egg og kokossukker i en bolle og visp lett sammen.
Bland inn mel, kakao og vaniljesukker.
Ha til slutt i det smeltede smøret.
Hell røren i en smurt langpanne, evt ha i bakepapir.
Stekes midt i ovnen på 180 grader i alt fra 15-20 minutter.
Stikk en gaffel nedi for å se om den er ferdig.
Jo kortere du steker den jo mer klissete blir den inni.

TIPS! Skjær stykkene i tynne skiver, og server gjerne med litt kokosflak oppå.

 

Synes du det er mye rart i ingredienslista? De produktene med stjerne bak har jeg for salg her og via VIPPS-butikken min. Du kan også bare sende meg en melding om det er noe du vil kjøpe.

 

Nå skal jeg bake litt mer og ut å løpe litt i høstregnet.

Har dere forresten sett at x-life har fått inn den deilige Johaug-ulla.

Affiliate links

Dette ullundertøyet har jeg lyst til å krype inn i på mørke, kalde høstkvelder. Foran peisen, med sjokolade, selvfølgelig! Du finner det på X-life.no

Ønsker dere en deilig torsdag.

Klem klem

Legg inn en kommentar