Treningskurs på Stallsporten

Publisert:

Så, etter et halvt år hvor jeg har gjort svært lite – bortsett fra å tenke mye, planlegge litt og finne ut om jeg skal fortsette som selvstendig næringsdrivende er jeg klar for 2018. Jeg har bestemt meg for å fortsette med det jeg ELSKER mest å holde på med:


!SPRE TRENINGSGLEDE!

Jeg drar igang nye treningskurs og gjør plass til å være personlig trener.

Etter at jeg i fjor så meg nødt til å legge om drifta av treningsstudio mitt StallSporten har akkurat den virksomheten ligget litt død. Tanken var at jeg umiddelbart skulle starte opp med trening på en litt annen måte enn før, men jeg kom meg liksom aldri igang. Jeg innser nå at jeg nok var litt redd for å mislykkes igjen om jeg dro igang noe nytt med en gang. Jeg forsto det ikke da, trodde bare jeg var dritt lei av trening og regnskap, oppdatering av hjemmeside med timeplan, vasking og fakturering og annet arbeid det å drive treningssenter fører med seg. Derfor lot jeg meg selv få litt hvile og slippe å tenke på slike ting. OOOg du store mi tid – så godt det var. Jeg følte meg fri og lykkelig og var sikker på at motivasjonen til å ta i bruk de fantastisk fine lokalene jeg har skulle komme tilbake.

Helt til jeg skulle begynne å planlegge litt på oktober. DA kjente jeg at jeg var livredd – livredd for å annonsere kurs, livredd for at ingen meldte seg på, livredd for å ikke lykkes. For det var jo på en måte det som hadde skjedd med treningsstudioet mitt – jeg lyktes ikke, jeg måtte endre måten å drive på, fordi jeg ikke tjente penger. Og når du driver firma og ikke tjener penger – da er det rimelig mislykka! Og det er vanskelig å ikke ta dette personlig – selv om jeg trodde jeg var bevisst på å ikke ta dette personlig. Det gikk nok godt innpå meg, uansett.

For å gjøre historien litt kort, så fikk jeg møte personer som ga meg motivasjonen og troen på at det jeg har skapt her på gården faktisk er litt unikt. Sakte, men sikkert kom lysten og motet til å fortsette. Så nå er jeg veldig klar for å SPRE TRENINGSGLEDE igjen.

Alt vil bli annonsert på denne siden her i løpet av uka. Jeg vil tilby MediYoga, styrketrening, stressreduserende trening, trening for karra, spinning, dans, personlig trening både for enkeltpersoner, men også i grupper og etterhvert forskjellige workshops.

Kom gjerne med ønsker om det er noe DU vil ha.

Godt nyttår da folkens -og titt innom igjen om du har lyst på litt bevegelse etterhvert.
Om du klikker HER så finner du allerede et par av treningskursene jeg drar i gang neste uke. Og bonden har også fått litt instruktørtid 😉

Nyttårsklemmer fra meg.

Legg inn en kommentar

Personvernerklæring

Personvernerklæringen handler om hvordan denne nettsiden samler inn og bruker informasjon om besøkende. Erklæringen inneholder informasjon du har krav på når det samles inn opplysninger fra nettstedet vårt, og generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger. Juridisk eier av nettsiden er behandlingsansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger. Det er frivillig for de som besøker nettsidene å oppgi personopplysninger i forbindelse med tjenester som å motta nyhetsbrev og benytte del- og tipstjenesten. Behandlingsgrunnlaget er samtykke fra den enkelte, med mindre annet er spesifisert.

1. Webanalyse og informasjonskapsler (cookies)

Som en viktig del av arbeidet med å lage et brukervennlig nettsted, ser vi på brukermønsteret til de som besøker nettstedet. For å analysere informasjonen, bruker vi analyseverktøyet Google Analytics. Google Analytics bruker informasjonskapsler/cookies (små tekstfiler som nettstedet lagrer på brukerens datamaskin), som registrerer brukernes IP-adresse, og som gir informasjon om den enkelte brukers bevegelser på nett. Eksempler på hva statistikken gir oss svar på er; hvor mange som besøker ulike sider, hvor lenge besøket varer, hvilke nettsteder brukerne kommer fra og hvilke nettlesere som benyttes. Ingen av informasjonskapslene gjør at vi kan knytte informasjon om din bruk av nettstedet til deg som enkeltperson. Informasjonen som samles inn av Google Analytics, lagres på Googles servere i USA. Mottatte opplysninger er underlagt Googles retningslinjer for personvern. En IP-adresse er definert som en personopplysning fordi den kan spores tilbake til en bestemt maskinvare og dermed til en enkeltperson. Vi bruker Google Analytics sin sporingskode som anonymiserer IP-adressen før informasjonen lagres og bearbeides av Google. Dermed kan ikke den lagrede IP-adressen brukes til å identifisere den enkelte brukeren.

2. Søk

Hvis nettsiden har søkefunksjon så lagrer informasjon om hvilke søkeord brukerne benytter i Google Analytics. Formålet med lagringen er å gjøre informasjonstilbudet vårt bedre. Bruksmønsteret for søk lagres i aggregert form. Det er bare søkeordet som lagres, og de kan ikke kobles til andre opplysninger om brukerne, slik som til IP-adressene.

3. Del/tips-tjenesten

Funksjonen "Del med andre" kan brukes til å videresende lenker til nettstedet på e-post, eller til å dele innholdet på sosiale nettsamfunn. Opplysninger om tips logges ikke hos oss, men brukes kun der og da til å legge inn tipset hos nettsamfunnet. Vi kan imidlertid ikke garantere at nettsamfunnet ikke logger disse opplysningene. Alle slike tjenester bør derfor brukes med vett. Dersom du benytter e-postfunksjonen, bruker vi bare de oppgitte e-postadressene til å sende meldingen videre uten noen form for lagring.

4. Nyhetsbrev

Nettsiden kan sende ut nyhetsbrev via epost hvis du har registrert deg for å motta dette. For at vi skal kunne sende e-post må du registrere en e-postadresse. Mailchimp er databehandler for nyhetsbrevet. E-postadressen lagres i en egen database, deles ikke med andre og slettes når du sier opp abonnementet. E-postadressen slettes også om vi får tilbakemelding om at den ikke er aktiv.

5. Påmelding, skjema

Nettsiden kan ha skjema for påmelding, kontaktskjema eller andre skjema. Disse skjemaene er tilgjengeliggjort for publikum for å utføre de oppgaver de er ment å gjøre. Påmeldingsskjema er for at besøkende kan melde seg på eller registrere seg. Kontaktskjema er for at besøkende enkelt kan sende en melding til nettsidens kontaktperson. Vi ber da om navnet på innsender og kontaktinformasjon til denne. Personopplysninger vi mottar blir ikke benyttet til andre formål enn å svare på henvendelsen. Skjema sendes som epost via Mailgun som tredjepartsløsning. Hele innsendelen blir lagret hos Mailgun i 24 timer. Mellom 24 timer og 30 dager er det kun mailheader som blir oppbevart før innsendelsen blir slettet etter 30 dager. Årsaken til denne lagringen er for å bekrefte om eposter blir sendt fra nettsiden og videresendt til riktig mottaker. Når eposten er mottatt av mottaker så er det opp til mottaker å avgjøre Databehandlingsbehovet av eposten.

6. Side- og tjenestefunksjonalitet

Det blir brukt informasjonskapsler i drift og presentasjon av data fra nettsteder. Slike informasjonskapsler kan inneholde informasjon om språkkode for språk valgt av brukeren. Det kan være informasjonskapsler med informasjon som støtter om lastbalanseringen av systemet slik at alle brukere blir sikret en best mulig opplevelse. Ved tjenester som krever innlogging eller søk kan det bli brukt informasjonskapsler som sikrer at tjenesten presenterer data til rett mottaker.

7. Hvordan håndtere informasjonskapsler i din nettleser

www.nettvett.no kan du lese om hvordan du stiller inn nettleseren for å godta/avvise informasjonskapsler, og få tips til sikrere bruk av internett.