Treningskurs på Stallsporten

Publisert:

Så, etter et halvt år hvor jeg har gjort svært lite – bortsett fra å tenke mye, planlegge litt og finne ut om jeg skal fortsette som selvstendig næringsdrivende er jeg klar for 2018. Jeg har bestemt meg for å fortsette med det jeg ELSKER mest å holde på med:


!SPRE TRENINGSGLEDE!

Jeg drar igang nye treningskurs og gjør plass til å være personlig trener.

Etter at jeg i fjor så meg nødt til å legge om drifta av treningsstudio mitt StallSporten har akkurat den virksomheten ligget litt død. Tanken var at jeg umiddelbart skulle starte opp med trening på en litt annen måte enn før, men jeg kom meg liksom aldri igang. Jeg innser nå at jeg nok var litt redd for å mislykkes igjen om jeg dro igang noe nytt med en gang. Jeg forsto det ikke da, trodde bare jeg var dritt lei av trening og regnskap, oppdatering av hjemmeside med timeplan, vasking og fakturering og annet arbeid det å drive treningssenter fører med seg. Derfor lot jeg meg selv få litt hvile og slippe å tenke på slike ting. OOOg du store mi tid – så godt det var. Jeg følte meg fri og lykkelig og var sikker på at motivasjonen til å ta i bruk de fantastisk fine lokalene jeg har skulle komme tilbake.

Helt til jeg skulle begynne å planlegge litt på oktober. DA kjente jeg at jeg var livredd – livredd for å annonsere kurs, livredd for at ingen meldte seg på, livredd for å ikke lykkes. For det var jo på en måte det som hadde skjedd med treningsstudioet mitt – jeg lyktes ikke, jeg måtte endre måten å drive på, fordi jeg ikke tjente penger. Og når du driver firma og ikke tjener penger – da er det rimelig mislykka! Og det er vanskelig å ikke ta dette personlig – selv om jeg trodde jeg var bevisst på å ikke ta dette personlig. Det gikk nok godt innpå meg, uansett.

For å gjøre historien litt kort, så fikk jeg møte personer som ga meg motivasjonen og troen på at det jeg har skapt her på gården faktisk er litt unikt. Sakte, men sikkert kom lysten og motet til å fortsette. Så nå er jeg veldig klar for å SPRE TRENINGSGLEDE igjen.

Alt vil bli annonsert på denne siden her i løpet av uka. Jeg vil tilby MediYoga, styrketrening, stressreduserende trening, trening for karra, spinning, dans, personlig trening både for enkeltpersoner, men også i grupper og etterhvert forskjellige workshops.

Kom gjerne med ønsker om det er noe DU vil ha.

Godt nyttår da folkens -og titt innom igjen om du har lyst på litt bevegelse etterhvert.
Om du klikker HER så finner du allerede et par av treningskursene jeg drar i gang neste uke. Og bonden har også fått litt instruktørtid 😉

Nyttårsklemmer fra meg.

Legg inn en kommentar