Treningskurs styrketrening


PLYOFIT

Treningskurs med fokus på styrketrening for hele kroppen. Timen er lagt opp slik at du skal bli sterkere, men samtidig jobber du med høy puls så hjertemuskelen får god trening også. Øvelser som knebøy, diverse spensthopp, mange utfallsvarianter og armhevinger går ofte igjen. Vi bruker utstyr som vektstang, stepkasse, kettlebells samt kroppsvektøvelser.

Jeg legger hele tiden opp til progresjon på treningsøktene og etter 8 uker vil du være merkbart sterkere. Jeg er borte et par torsdager, men da kommer min supervikar Eva Kristin til å lose dere trygt gjennom økta.

Dette kurset passer for deg som er litt kjent med styrkeøvelser og som liker at svetten siler og melkesyra kiler 😉

TORSDAGER kl. 19.30
Oppstart 11. januar
Varighet 8 uker
Pris: 1000,-

Påmelding til Hilde på mobil 98040112 eller [email protected]

NB!! Lyst til å være med flere av kursene jeg starter opp, men synes det blir litt dyrt? Du får halv pris på kurs nummer to. Altså, ett kurs koster 1000,- , to kurs koster 1500,-.

 

Legg inn en kommentar