Treningskurs

Treningsreise 2019

12500,-
 • 2. - 9. mai 2019 1 uke -
 • Hilde Kyllo
 • Brit Johanne Hildrum
 •  

   

  Kreta – Avra Imperial Hotel 5*
  2.-9.mai

   

   

  For tredje året på rad arrangerer jeg treningsreise til varmere strøk. I mai 2019 kan du være med ei uke til nydelige Kreta og nyte trening, bading, turer og avslapning på 5-stjernes hotell. Vi har valgt Avra Imperial Hotel på Kreta, et imponerende hotel og område hvor vi virkelig skal oppleve TRENINGSMAGI!

  Neste år har jeg også med meg en ekstra instruktør som gjør at du kan velge mellom en haug med forskjellige treningsøkter. Min gode venninne og superdyktige Brit Hildrum blir med og på den måten kan vi differensiere øktene slik at du kan ta med deg din alt for spreke eller ikke fullt så spreke venninne/venn/kjæreste/mamma/pappa eller nabo. Det vil med andre ord bli trening som passer for alle og om du ikke liker å danse deg i form kan du heller velge å slite deg gjennom intervaller.

  Her ser du et eksempel på hvordan treningsuka kan bli:

  Torsdag 2.mai
  Gåtur eller
  rolig joggetur rundt omkring på området.

  Fredag 3.mai
  Morgen: Gåtur eller
  intervalltrening

  Ettermiddag:
  Styrke helkropp

  Lørdag 4.mai:
  Morgen: Bevegelighetstrening(FLOW)

  Ettermiddag:
  Bodycombat eller
  Tabata

  Søndag 5. mai:
  Morgen:
  Gåtur
  eller joggetur + kjernemuskulatur(felles)

  Ettermiddag:
  Tabata eller
  ShapeUp(dans og minibands)

  Mandag 6. mai:
  Morgen:
  Intervalltrening(vi deler i to grupper)

  Ettermiddag:
  Sprudlezumba eller
  styrke med felles avslutning.

  Tirsdag 7. mai
  Morgen:
  Gåtur eller rolig joggetur

  Ettermiddag:
  Styrketrening

  Onsdag 8. mai:
  Morgen:
  Intervalltrening eller
  gåtur.

  Ettermiddag:
  Bodycombat eller
  styrketrening.

  Torsdag 9.mai:
  Hjemreise

  Dette er en tentativ plan, men viser deg hvor mange ulike økter du kan velge i.

  Treningsreise 2019 inkluderer:

  ■ Velge blant 3-4 ulike treningsøkter hver dag -med to engasjerende instruktører!

  ■ Eksklusiv halvpensjon som inkl. frokost alle dager, 5 lunsjer, 5 middager og valgfri drikke til mat.

  ■ Delt dobbeltrom for 2 personer – utsikt mot basseng

  ■ Avbestillingsforsikring (sykdom/legeerklæring)

  ■ Mat t/r fly

  ■ Transport t/r flyplass-hotell

  Vi vil også i år legge opp til forslag til lette turer/utflukter enkelte dager. Vi tilbyr også felles utflukt til Samaria-ravinen (ekstra kostnad, regi av Ving) der påmelding blir så snart aktuell dag er avklart.

  PRIS: 12.500,-

   

   

  Påmeldingsfrist 15.november – vi har garantert plass innenfor den datoen.

  Påmelding til:
  [email protected] med:
  Navn (som i PASS)
  Fødselsnummer
  Adresse
  Evt. ønsket romkamerat

  Påmeldingen bekreftes med innbetaling
  av depositum: 2000,- til kontonummer: 4212 19 54103

  Restbeløp pålydende 10500,- betales innen 1.mars 2019.

  Etter 15.nov bestilles rommene etterhvert og forutsetter ledig kapasitet hos hotell. Da er det også en fordel om romkamerat er avklart/eller dere bestiller sammen.

   

  Har du spørsmål om turen sender du en mail til [email protected]
  Vi gleder oss stort til neste års tur og håper du hiver deg med. Det blir garantert en opplevelse for livet!

  Påmelding og spørsmål:

  Personvernerklæring

  Personvernerklæringen handler om hvordan denne nettsiden samler inn og bruker informasjon om besøkende. Erklæringen inneholder informasjon du har krav på når det samles inn opplysninger fra nettstedet vårt, og generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger. Juridisk eier av nettsiden er behandlingsansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger. Det er frivillig for de som besøker nettsidene å oppgi personopplysninger i forbindelse med tjenester som å motta nyhetsbrev og benytte del- og tipstjenesten. Behandlingsgrunnlaget er samtykke fra den enkelte, med mindre annet er spesifisert.

  1. Webanalyse og informasjonskapsler (cookies)

  Som en viktig del av arbeidet med å lage et brukervennlig nettsted, ser vi på brukermønsteret til de som besøker nettstedet. For å analysere informasjonen, bruker vi analyseverktøyet Google Analytics. Google Analytics bruker informasjonskapsler/cookies (små tekstfiler som nettstedet lagrer på brukerens datamaskin), som registrerer brukernes IP-adresse, og som gir informasjon om den enkelte brukers bevegelser på nett. Eksempler på hva statistikken gir oss svar på er; hvor mange som besøker ulike sider, hvor lenge besøket varer, hvilke nettsteder brukerne kommer fra og hvilke nettlesere som benyttes. Ingen av informasjonskapslene gjør at vi kan knytte informasjon om din bruk av nettstedet til deg som enkeltperson. Informasjonen som samles inn av Google Analytics, lagres på Googles servere i USA. Mottatte opplysninger er underlagt Googles retningslinjer for personvern. En IP-adresse er definert som en personopplysning fordi den kan spores tilbake til en bestemt maskinvare og dermed til en enkeltperson. Vi bruker Google Analytics sin sporingskode som anonymiserer IP-adressen før informasjonen lagres og bearbeides av Google. Dermed kan ikke den lagrede IP-adressen brukes til å identifisere den enkelte brukeren.

  2. Søk

  Hvis nettsiden har søkefunksjon så lagrer informasjon om hvilke søkeord brukerne benytter i Google Analytics. Formålet med lagringen er å gjøre informasjonstilbudet vårt bedre. Bruksmønsteret for søk lagres i aggregert form. Det er bare søkeordet som lagres, og de kan ikke kobles til andre opplysninger om brukerne, slik som til IP-adressene.

  3. Del/tips-tjenesten

  Funksjonen "Del med andre" kan brukes til å videresende lenker til nettstedet på e-post, eller til å dele innholdet på sosiale nettsamfunn. Opplysninger om tips logges ikke hos oss, men brukes kun der og da til å legge inn tipset hos nettsamfunnet. Vi kan imidlertid ikke garantere at nettsamfunnet ikke logger disse opplysningene. Alle slike tjenester bør derfor brukes med vett. Dersom du benytter e-postfunksjonen, bruker vi bare de oppgitte e-postadressene til å sende meldingen videre uten noen form for lagring.

  4. Nyhetsbrev

  Nettsiden kan sende ut nyhetsbrev via epost hvis du har registrert deg for å motta dette. For at vi skal kunne sende e-post må du registrere en e-postadresse. Mailchimp er databehandler for nyhetsbrevet. E-postadressen lagres i en egen database, deles ikke med andre og slettes når du sier opp abonnementet. E-postadressen slettes også om vi får tilbakemelding om at den ikke er aktiv.

  5. Påmelding, skjema

  Nettsiden kan ha skjema for påmelding, kontaktskjema eller andre skjema. Disse skjemaene er tilgjengeliggjort for publikum for å utføre de oppgaver de er ment å gjøre. Påmeldingsskjema er for at besøkende kan melde seg på eller registrere seg. Kontaktskjema er for at besøkende enkelt kan sende en melding til nettsidens kontaktperson. Vi ber da om navnet på innsender og kontaktinformasjon til denne. Personopplysninger vi mottar blir ikke benyttet til andre formål enn å svare på henvendelsen. Skjema sendes som epost via Mailgun som tredjepartsløsning. Hele innsendelen blir lagret hos Mailgun i 24 timer. Mellom 24 timer og 30 dager er det kun mailheader som blir oppbevart før innsendelsen blir slettet etter 30 dager. Årsaken til denne lagringen er for å bekrefte om eposter blir sendt fra nettsiden og videresendt til riktig mottaker. Når eposten er mottatt av mottaker så er det opp til mottaker å avgjøre Databehandlingsbehovet av eposten.

  6. Side- og tjenestefunksjonalitet

  Det blir brukt informasjonskapsler i drift og presentasjon av data fra nettsteder. Slike informasjonskapsler kan inneholde informasjon om språkkode for språk valgt av brukeren. Det kan være informasjonskapsler med informasjon som støtter om lastbalanseringen av systemet slik at alle brukere blir sikret en best mulig opplevelse. Ved tjenester som krever innlogging eller søk kan det bli brukt informasjonskapsler som sikrer at tjenesten presenterer data til rett mottaker.

  7. Hvordan håndtere informasjonskapsler i din nettleser

  www.nettvett.no kan du lese om hvordan du stiller inn nettleseren for å godta/avvise informasjonskapsler, og få tips til sikrere bruk av internett.