Om meg - Bondefrøken

Så hyggelig at du fant veien hit!

Jeg er ei jente på 31 år som elsker å være i aktivitet og BRENNER virkelig for at andre mennesker skal forstå hvor helsefremmende fysisk aktivitet og trening er. Jeg bor på Høylandet med bonden min, Peder og Lotta. I 2008 var jeg ferdig utdannet helse- og treningsterapeut og har siden da jobbet på diverse rehabiliteringssenter og treningsstudio.

I tillegg til å jobbe på et treningsstudio har jeg fått bygget og startet eget treningsstudio hjemme på gården på Høylandet. Her får jeg virkelig utfolde meg slik som jeg vil. Helt siden jeg var ferdig utdannet i 2008 har jeg jobbet med mange forskjellige personer; gravide, gamle, unge, overvektige og folk som har behov for opptrening etter skader. Underveis har jeg tilegnet meg mye kunnskap om både trening og kosthold og jeg innser at jeg stadig kan bli bedre på det jeg gjør. Derfor tar jeg ofte kurs og leser MYE for å bli BEST mulig!

Jeg er opptatt av at DU skal få en god opplevelse av fysisk aktivitet, men samtidig erfare at man må slite for å nå sitt mål. Her på Høylandet er mulighetene for å trene både ute og inne fantastiske og jeg er ekstremt opptatt av skadeforebyggende trening og gir meg ikke før kunden gjør øvelsene med perfekt utført teknikk.

Jeg liker ikke dødtid og kjeder meg fort, jeg hater å gjøre det jeg MÅ og gjør derfor ofte bare det jeg VIL. Håper du vil følge med her og bli inspirert til en gladere, sunnere og mer aktiv hverdag!

Legg gjerne igjen en kommentar eller del din historie med meg!

Kontakt:
[email protected]