SCROLL VIDERE NEDOVER FOR VINTERENS TRENINGSMULIGHETER HOS MEG PÅ STALLSPORTEN
NB!! Lyst til å være med flere av kursene jeg starter opp, men synes det blir litt dyrt? Du får halv pris på kurs nummer to. Altså, ett kurs koster 1000,- , to kurs koster 1500,-.

HildeKyllo©LineBerre4


PLYOFIT

Treningskurs med fokus på styrketrening for hele kroppen. Timen er lagt opp slik at du skal bli sterkere, men samtidig jobber du med høy puls så hjertemuskelen får god trening også. Øvelser som knebøy, diverse spensthopp, mange utfallsvarianter og armhevinger går ofte igjen. Vi bruker utstyr som vektstang, stepkasse, kettlebells samt kroppsvektøvelser.

Jeg legger hele tiden opp til progresjon på treningsøktene og etter 8 uker vil du være merkbart sterkere. Jeg er borte et par torsdager, men da kommer min supervikar Eva Kristin til å lose dere trygt gjennom økta.

Dette kurset passer for deg som er litt kjent med styrkeøvelser og som liker at svetten siler og melkesyra kiler 😉

TORSDAGER kl. 19.30
Oppstart 11. januar
Varighet 8 uker
Pris: 1000,-

Påmelding til Hilde på mobil 98040112 eller [email protected]

NB!! Lyst til å være med flere av kursene jeg starter opp, men synes det blir litt dyrt? Du får halv pris på kurs nummer to. Altså, ett kurs koster 1000,- , to kurs koster 1500,-.


 

SPINNING
Mandager og torsdager kl. 18.30
Oppstart 8. januar
Varighet 8 uker
Pris 1000,-

Instruktører vil være Eva Kristin og Ole Petter. Og noen ganger slår de til med ei ekstratime på lørdagsmorgenen!

Påmelding til Hilde på 98040112 eller [email protected]

NB!! Lyst til å være med flere av kursene jeg starter opp, men synes det blir litt dyrt? Du får halv pris på kurs nummer to. Altså, ett kurs koster 1000,- , to kurs koster 1500,-.

 


TRENING FOR «KARRAN» med bonden selv!

TIRSDAGER kl. 20.00.
30 min kondisjonstrening på sykkel,tredemølle,stakemaskin eller roergometer. Etterfulgt av 60 min styrketrening for hele kroppen, med litt ekstra fokus på kjernemuskulatur.

OPPSTART: 9. Januar
VARIGHET: 8 uker
Pris: 1000,-
Påmelding til Hilde på 98040112 eller [email protected]

 

 


 


 

 

MEDIFLOW
Treningskurs med fokus på meditasjon, stressredusering og styrking av kroppens kjernemuskulatur og bevegelighet. Vi vil jobbe med flytende bevegelser hvor hele kroppen jobber sammen i bevegelsesmønster. Dette vil styrke HELE deg og gjøre deg både sterk, myk og smidig. Vi avsluttertreningsøkta med meditasjon for å styrke vårt fokus, redusere stress og gjøre sinnet vårt sterkere.

SØNDAGER kl. 20.30 – 21.30
OPPSTART:  14. JANUAR

VARIGHET: 8 UKER
PRIS: 1000,-

Påmelding til meg på mobil: 98040112 eller mail: [email protected]

 


 

MEG SOM PERSONLIG TRENER

hildekyllolineberre17

Ta GJERNE kontakt om du vil trene med meg eller er nysgjerrig på hva personlig trening går ut på. Her på gården er mulighetene for trening mange. Utetrening i intervalløype, FARMFIT i garasjen kan du lese mer om her og her og fullt utstyrt treningsstudio. Vi kommer garantert til å finne en eller annen treningsform som passer for deg og som gjør deg glad og sprek!

Ta kontakt om du trenger hjelp med trening, jeg hjelper deg gjerne.

Mob: 98040112
Mail: [email protected]


Personvernerklæring

Personvernerklæringen handler om hvordan denne nettsiden samler inn og bruker informasjon om besøkende. Erklæringen inneholder informasjon du har krav på når det samles inn opplysninger fra nettstedet vårt, og generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger. Juridisk eier av nettsiden er behandlingsansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger. Det er frivillig for de som besøker nettsidene å oppgi personopplysninger i forbindelse med tjenester som å motta nyhetsbrev og benytte del- og tipstjenesten. Behandlingsgrunnlaget er samtykke fra den enkelte, med mindre annet er spesifisert.

1. Webanalyse og informasjonskapsler (cookies)

Som en viktig del av arbeidet med å lage et brukervennlig nettsted, ser vi på brukermønsteret til de som besøker nettstedet. For å analysere informasjonen, bruker vi analyseverktøyet Google Analytics. Google Analytics bruker informasjonskapsler/cookies (små tekstfiler som nettstedet lagrer på brukerens datamaskin), som registrerer brukernes IP-adresse, og som gir informasjon om den enkelte brukers bevegelser på nett. Eksempler på hva statistikken gir oss svar på er; hvor mange som besøker ulike sider, hvor lenge besøket varer, hvilke nettsteder brukerne kommer fra og hvilke nettlesere som benyttes. Ingen av informasjonskapslene gjør at vi kan knytte informasjon om din bruk av nettstedet til deg som enkeltperson. Informasjonen som samles inn av Google Analytics, lagres på Googles servere i USA. Mottatte opplysninger er underlagt Googles retningslinjer for personvern. En IP-adresse er definert som en personopplysning fordi den kan spores tilbake til en bestemt maskinvare og dermed til en enkeltperson. Vi bruker Google Analytics sin sporingskode som anonymiserer IP-adressen før informasjonen lagres og bearbeides av Google. Dermed kan ikke den lagrede IP-adressen brukes til å identifisere den enkelte brukeren.

2. Søk

Hvis nettsiden har søkefunksjon så lagrer informasjon om hvilke søkeord brukerne benytter i Google Analytics. Formålet med lagringen er å gjøre informasjonstilbudet vårt bedre. Bruksmønsteret for søk lagres i aggregert form. Det er bare søkeordet som lagres, og de kan ikke kobles til andre opplysninger om brukerne, slik som til IP-adressene.

3. Del/tips-tjenesten

Funksjonen "Del med andre" kan brukes til å videresende lenker til nettstedet på e-post, eller til å dele innholdet på sosiale nettsamfunn. Opplysninger om tips logges ikke hos oss, men brukes kun der og da til å legge inn tipset hos nettsamfunnet. Vi kan imidlertid ikke garantere at nettsamfunnet ikke logger disse opplysningene. Alle slike tjenester bør derfor brukes med vett. Dersom du benytter e-postfunksjonen, bruker vi bare de oppgitte e-postadressene til å sende meldingen videre uten noen form for lagring.

4. Nyhetsbrev

Nettsiden kan sende ut nyhetsbrev via epost hvis du har registrert deg for å motta dette. For at vi skal kunne sende e-post må du registrere en e-postadresse. Mailchimp er databehandler for nyhetsbrevet. E-postadressen lagres i en egen database, deles ikke med andre og slettes når du sier opp abonnementet. E-postadressen slettes også om vi får tilbakemelding om at den ikke er aktiv.

5. Påmelding, skjema

Nettsiden kan ha skjema for påmelding, kontaktskjema eller andre skjema. Disse skjemaene er tilgjengeliggjort for publikum for å utføre de oppgaver de er ment å gjøre. Påmeldingsskjema er for at besøkende kan melde seg på eller registrere seg. Kontaktskjema er for at besøkende enkelt kan sende en melding til nettsidens kontaktperson. Vi ber da om navnet på innsender og kontaktinformasjon til denne. Personopplysninger vi mottar blir ikke benyttet til andre formål enn å svare på henvendelsen. Skjema sendes som epost via Mailgun som tredjepartsløsning. Hele innsendelen blir lagret hos Mailgun i 24 timer. Mellom 24 timer og 30 dager er det kun mailheader som blir oppbevart før innsendelsen blir slettet etter 30 dager. Årsaken til denne lagringen er for å bekrefte om eposter blir sendt fra nettsiden og videresendt til riktig mottaker. Når eposten er mottatt av mottaker så er det opp til mottaker å avgjøre Databehandlingsbehovet av eposten.

6. Side- og tjenestefunksjonalitet

Det blir brukt informasjonskapsler i drift og presentasjon av data fra nettsteder. Slike informasjonskapsler kan inneholde informasjon om språkkode for språk valgt av brukeren. Det kan være informasjonskapsler med informasjon som støtter om lastbalanseringen av systemet slik at alle brukere blir sikret en best mulig opplevelse. Ved tjenester som krever innlogging eller søk kan det bli brukt informasjonskapsler som sikrer at tjenesten presenterer data til rett mottaker.

7. Hvordan håndtere informasjonskapsler i din nettleser

www.nettvett.no kan du lese om hvordan du stiller inn nettleseren for å godta/avvise informasjonskapsler, og få tips til sikrere bruk av internett.