TRENINGSKURS 2017

SCROLL VIDERE NEDOVER FOR HØSTENS TRENINGSMULIGHETER HOS MEG

HildeKyllo©LineBerre4

 

 


WORKSHOP MED MINIBANDS FRA BOOTYBUILDER

Bootybuilder mini bands er perfekt til trening hjemme, på ferie, på hytta eller på hotellrommet. Dette er strikk som gir deg ekstra motstand på styrkeøvelser og med et spesielt fokus: Gi deg en strammere og sterkere rumpe!

Jeg har brukt minibands i min trening i 2 år og jeg digger disse små, plassbesparende strikkene som gir meg en fullverdig treningsøkt uansett hvor jeg befinner meg.

OG NÅ KAN DU OGSÅ FÅ LÆRE DEG HVORDAN DU KAN BRUKE DISSE I TRENINGEN DIN.
Torsdag 7. desember arrangerer jeg en 2 timers workshop med minibands. Du får en pakke med 4 treningsstrikk og gjennomgang av en hel haug med øvelser, samt gjennomgang av ei treningsøkt med minibands kombinert med deilige kroppsvektøvelser. Den kaller jeg for Bootyburn 😉

WORKSHOP MINIBANDS
Torsdag 7. desember
Klokka 19.30
På StallSporten
Pris: 550,-
(dette inkluderer en pakke med minibands til en verdig av 349,-)

 


 

WORKSHOP OM KROPPSVEKTTRENING MED ALLAN FALLRØ
16. SEPTEMBER KLOKKA 10.00

En hel dag hvor du lærer en haug med forskjellige øvelser og treningsøkter kun ved bruk av egen kropp!

Er du kroppsøvingslærer, fotballtrener, personlig trener, skitrener eller lignende, er dette en dag du virkelig får inspirasjon til flere øvelser som styrker hele kroppen, er skadeforebyggende og allsidig.

Du lærer deg en haug med nye øvelser og treningsøkter hvor du kun bruker egen kroppsvekt. Ypperlig for alle slags idretter og treningsformer.

DU KAN LESE MER OM WORKSHOPEN OG MELDE DEG PÅ HER

 

 


 

 

MEDIFLOW
Treningskurs med fokus på meditasjon, stressredusering og styrking av kroppens kjernemuskulatur og bevegelighet. MER INFO KOMMER SNART.

 


 

MEG SOM PERSONLIG TRENER

hildekyllolineberre17

Ta GJERNE kontakt om du vil trene med meg eller er nysgjerrig på hva personlig trening går ut på. Her på gården er mulighetene for trening mange. Utetrening i intervalløype, FARMFIT i garasjen kan du lese mer om her og her og fullt utstyrt treningsstudio. Vi kommer garantert til å finne en eller annen treningsform som passer for deg og som gjør deg glad og sprek!

Ta kontakt om du trenger hjelp med trening, jeg hjelper deg gjerne.

Mob: 98040112
Mail: [email protected]